• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Chalcedoon Roosje Hanger Zilver Verguld

Productnr.: 27424

€ 15,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Chalcedoon

Deze hanger heeft een zilver vergulde rand met een zilveren oogje. Hij is circa 32 mm hoog en 25 mm breed exclusief oogje. Bij bestelling ontvang je de hanger van de foto.


Chalcedoon is als het ware een opvul-steen. De steen groeit namelijk in holle ruimtes en gesteentes. Daarom komt hij ook vaak voor in combinatie met andere stenen. Chalcedoon is ook een verzamelnaam voor stenen. Het is een groep cryptokristallijne kwartsen met waaronder bijvoorbeeld: carneool, onyx en agaat.


De mentale werking van Chalcedoon...

Chalcedoon heeft een sterke werking op het communicatievemogen. Dit werkt op meerdere manieren, zowel op de welbespraaktheid als het vermogen om naar anderen te luisteren. Chalcedoon kan je helpen om je beter te uiten. Daarnaast maakt Chalcedoon sociaal, open, enthousiast, vrolijk en creatief. Het bevordert de saamhorigheid in groepen, wat hem ook een fijne steen maakt voor bijvoorbeeld op school. Chalcedoon geeft je meer zelfinzicht en zelfvertrouwen, hierdoor kan hij je weerbaarder maken voor veranderingen, waardoor je deze makkelijker kunt accepteren. Ook tijdens examens kan Chalcedoon je goed ondersteunen omdat hij een positieve werking heeft op het geheugen en een kalmerende energie heeft, ook op stressmomenten.


De lichamelijke werking van Chalcedoon...

Lichamelijk heeft Chalcedoon een reinigende, verkoelende en koorts verlagende werking. Dit maakt hem een fijne ondersteuning voor ontstekingen, het verlagen van de bloeddruk en het bevorderen van het immuunsysteem. Chalcedoon werkt in op de longen, ademhaling en verkoudheid. hij heeft een ondersteunde werking op het lymfestelsel, het bloed, de doorbloeding, vochtophoping, de insuline productie en diabetes.


Reinigen en opladen...

Chalcedoon kan op elke manier worden gereinigd en opgeladen. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.