• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Chakra Set Armband Split

Productnr.: 88513

€ 9,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Chakra armband

De armbanden worden per stuk verkocht. De foto is een voorbeeld van ons assortiment. Stenen zijn natuurproducten, elke armband kan daarom een beetje anders zijn. We besteden veel aandacht aan het uitzoeken van onze armbanden. Elke armband is daardoor gelijk aan kwaliteit.


Is de armband te groot? Je mag je Yara’s armband altijd meenemen naar de winkel, hier kunnen we hem in een kleinere maat voor je rijgen. Is de armband te klein? Ook dan kunnen we deze voor je rijgen. Om de armband groter te maken zijn wel twee armbanden nodig in plaats van één. Het kan gebeuren dat de elastiek in de armband na verloop van tijd slijt, ook dan mag je hem altijd langs brengen om deze opnieuw te laten rijgen, dit kan alleen wanneer je nog genoeg steenkralen hebt om hem te kunnen passen.


De chakra’s verwijzen naar de cirkel van levensenergie zoals Chi of Prana in het menselijke lichaam. Er zijn totaal chakra’s in ons lichaam, elke met een eigen functie. Deze chakra’s kunnen ook uit balans raken, wat kan leiden tot verschillende klachten. Om deze terug in balans te krijgen kun je ondersteuning vragen door middel van spirituele tools zoals edelstenen die passen bij deze chakra. Elke chakra resoneert met een eigen kleur.


1: Wortel- of Basischakra - (Muladhara) zit aan de basis van de

ruggengraat. Kleur: rood, zwart en/of bruin. B.v. granaat, rode jaspis, versteend hout, zwarte toermalijn of hematiet.


2: Heiligbeen- of Sacraalchakra - (Svadhisthana) Zit op de onderbuik, tussen de navel en de geslachtsdelen. Kleur: oranje. B.v. carneool, oranje calciet, tangerine kwarts of abrikoos agaat.


3: Zonnevlechtchakra - (Manipura) Zit boven de navel op de buik net onder de ribbenkast. Kleur: geel en goud. B.v. citrien, tijgeroog, barnsteen, goud labradoriet, gele aventurijn of gele jaspis.


4: Hartchakra - (Anahata) - Zit in het midden van de borst, ter hoogte van het hart. Kleuren: groen en roze. B.v. rozenkwarts, groene aventurijn, kunziet, malachiet, prehniet, serpentijn of rhodoniet.


5: Keelchakra - (Visuddha) Zit ter hoogte van de keel. Kleur: lichtblauw. B.v. angeliet, chalcedoon, celestien, turkoois, amazoniet of aquamarijn.


6: Voorhoofd- of Derde Oog Chakra - (Ajna) Zit op het voorhoofd, tussen de wenkbrauwen. Kleur: donkerblauw. B.v. azuriet, lapis lazuli of sodaliet.


7: Kruinchakra - (Sahasrara) Zit op de kruin van je hoofd. Kleur: paars en wit. B.v. amethist, bergkristal, apofylliet, charoiet of lepidoliet.


Wanneer je deze stenen veel bij je draagt raden wij ze aan elke nacht of dag te reinigen door middel van een op- en ontlaadsetje.