• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Chakra Hanger 925 Zilver

Productnr.: 88496

€ 18,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Chakra Hanger

De hangers worden per stuk verkocht. De foto is een voorbeeld van ons assortiment. Stenen zijn natuurproducten, elke hanger is daarom anders in patronen, vormen en kleuren. We besteden veel aandacht aan het uitzoeken van onze hangers. Elke steen is daardoor gelijk aan kwaliteit en gewichtsklasse.


De chakra's verwijzen naar de cirkel van levensenergie zoals Chi of Prana in het menselijke lichaam. Er zijn totaal chakra’s in ons lichaam, elke met een eigen functie. Deze chakra’s kunnen ook uit balans raken, wat kan leiden tot verschillende klachten. Om deze terug in balans te krijgen kun je ondersteuning vragen door middel van spirituele tools zoals edelstenen die passen bij deze chakra. Elke chakra resoneert met een eigen kleur. Wortel- of Basischakra - (Muladhara) zit aan de basis van de

ruggengraat. Kleur: rood, zwart en/of bruin. B.v. granaat, rode jaspis,

versteend hout, zwarte toermalijn of hematiet.


1: Heiligbeen- of Sacraalchakra - (Svadhisthana) Zit op de onderbuik, tussen de navel en de geslachtsdelen. Kleur: oranje. B.v. carneool, oranje calciet, tangerine kwarts of abrikoos agaat.


2: Zonnevlechtchakra - (Manipura) Zit boven de navel op de buik net onder de ribbenkast. Kleur: geel en goud. B.v. citrien, tijgeroog, barnsteen,

goud labradoriet, gele aventurijn of gele jaspis.


3: Hartchakra - (Anahata) - Zit in het midden van de borst, ter hoogte van het hart. Kleuren: groen en roze. B.v. rozenkwarts, groene aventurijn, kunziet, malachiet, prehniet, serpentijn of rhodoniet.


4: Keelchakra - (Visuddha) Zit ter hoogte van de keel. Kleur: lichtblauw. B.v. angeliet, chalcedoon, celestien, turkoois, amazoniet of aquamarijn.


5: Voorhoofd- of Derde Oog Chakra - (Ajna) Zit op het voorhoofd, tussen

de wenkbrauwen. Kleur: donkerblauw. B.v. azuriet, lapis lazuli og sodaliet.


6: Kruinchakra - (Sahasrara) Zit op de kruin van je hoofd. Kleur: paars en

wit. B.v. amethist, bergkristal, apofylliet, charoiet of lepidoliet.


Welke stenen zitten er in deze hanger?

In deze hanger zitten van boven naar beneden: Amethist, Gekleurde Agaat, Aquamarijn, Groene Aventurijn, Gebrande Amethist, Carneool en Rode jaspis.


Wanneer je deze stenen veel bij je draagt raden wij ze aan elke nacht of dag te reinigen door middel van een op- en ontlaadsetje.