• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
 • Volg je bestelling via Track & Trace
 • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
 • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
 • Volg je bestelling via Track & Trace
 • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Chakra armband

Productnr.: 88513

€ 9,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

In ons lichaam bevinden zich 7 hoofd chakra's. Van beneden naar boven zijn dit:

 1. Het eerste chakra, de 'Wortelchakra'. Bevindt zich onderaan de wervelkolom. Deze is rood van kleur, en staat voor stabiliteit en veiligheid.
 2. Het tweede chakra, 'Sacraal Chakra'. Bevindt zich net onder de navel. Deze is oranje van kleur en staat voor emoties en seksualiteit.
 3. Het derde chakra, 'Zonnevlecht Chakra'. Bevindt zich wat boven je navel. Deze is geel van kleur en staat voor wilskracht en macht.
 4. Het vierde chakra, 'Hart Chakra'. Bevindt zich bij de hartstreek. Deze is groen van kleur en staat voor liefde, sympathie en empathie.
 5. Het vijfde chakra, 'Keelchakra'. Bevindt zich in het gebied van de nekwervels en het strottenhoofd. Deze is lichtblauw van kleur en staat voor het uiten van je gevoel en mening.
 6. Het zesde chakra: 'Voorhoofdchakra' of het 'Derde oog'. Bevindt zich net iets boven en tussen de wenkbrauwen. Deze is donkerblauw/indigo van kleur en staat voor inzicht en intuïtie.
 7. Het zevende chakra: 'Kruinchakra'. Bevindt zich in het gebied van de kruin. Deze is paars, soms wit, van kleur en staat voor wijsheid en spiritualiteit.


Reinigen en opladen...

Deze chakra hanger kan op allerlei manieren gereinigd worden. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.


Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.


Disclaimer...

Edelstenen, mineralen en kristallen zijn natuurproducten. Elke steen ziet er anders uit en er kunnen lichte verschillen zijn in vorm en kleur. Elke steen is ongeveer even groot en ze hebben allemaal dezelfde geteste kwaliteit. De prijs is per stuk. Bij aankoop ontvang je één armband.