• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Celestien Zaksteen 5-10 gram

Productnr.: 88586

€ 7,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Celestien of Celestiet

De zakstenen worden per stuk verkocht. Elke zaksteen is tussen de 5 en 10 gram. De foto is een voorbeeld van ons assortiment. Stenen zijn natuurproducten, elke zaksteen is daarom anders. We besteden veel aandacht aan het uitzoeken van onze zakstenen. Elke steen is daardoor gelijk aan kwaliteit en gewichtsklasse.


Celestien is een hele zacht, grijsblauw kristal die meestal groeit in clusters. Hij staat ook wel bekend onder de naam 'Celestiet' of 'Coelestien'. Soms komt Celestien ook wel eens voor in andere kleuren zoals wit, kleurloos, grijs, geel of oranje en heel af en toe rood of groen. Doordat de steen heel erg zacht is, kan voornamelijk de getrommelde variant makkelijk breken.


De spirituele werking van Celestien...

Celestien is een hele spirituele steen, die spirituele ontwikkeling en helderziendheid bevordert. Hij wordt dan ook wel eens de 'Engelensteen' genoemd, hij heeft namelijk de functie om contact met engelen en gidsen te bevorderen, voornamelijk tijdens dromen en meditaties. Celestien trekt voorspoed en geluk aan en kan je ondersteunen om beter te vertrouwen op je eigen intuïtie. Celestien leert je beter te vertrouwen, op jezelf en op anderen.


De mentale werking van Celestien...

Celestien staat er om bekend, je te kunnen helpen bij het beter herrinneren van je dromen en reizen buiten het lichaam. De steen kan de creativiteit bevorderen en is heel ondersteunend voor mensen die in het openbaar moeten spreken, bijvoorbeeld voor de klas of op het werk. Celestien maakt scherp en gefocust. Hij heeft een ondersteunende werking tijdens het lezen en schrijven. Daarnaast is Celestien een kalmerende steen die goed kan ondersteunen bij spanningen en een goed humeur.


De lichamelijke werking van Celestien...

Lichamelijk heeft Celestien een kalmerende en spier ontspannende werking, dit maakt hem ook zo fijn om beter te slapen. Hij heeft een pijnstillende werking bij kwalen aan de ogen, oren, de keel en het restless legs syndroom. Celestien heeft een helende werking op celniveau, dit maakt hem fijn als je veel last hebt van schaafwonden, botbreuken, scheuren in het weefsel of na operaties. Vanwege zijn kalmerende werking is Celestien ook fijn bij klachten van ADHD.


Reinigen en opladen...

Celestien kan beter niet worden gereinigd met water omdat het een hele zachte steen is. Onder invloed van (fel) zonlicht kan de steen zijn kleur verliezen. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.