• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Carneool Kinderarmband 4mm

Productnr.: 88616

€ 7,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Carneool

De armbanden worden per stuk verkocht. De foto is een voorbeeld van ons assortiment. Stenen zijn natuurproducten. Elke armband kan daarom een beetje anders zijn. We besteden veel aandacht aan het uitzoeken van onze armbanden. Elke armband is daardoor gelijk aan kwaliteit.


Is de armband te groot? Je mag je Yara’s armband altijd meenemen naar de winkel, hier kunnen we hem in een kleinere maat voor je rijgen. Is de armband te klein? Ook dan kunnen we deze voor je rijgen. Om de armband groter te maken zijn wel twee armbanden nodig in plaats van één. Het kan gebeuren dat de elastiek in de armband na verloop van tijd slijt. Ook dan mag je hem altijd langs brengen om deze opnieuw te laten rijgen. Dit kan alleen wanneer je nog genoeg steenkralen hebt om hem te kunnen passen.


Onze Kinderarmbanden zijn kleiner van maat dan de reguliere armbanden.


Carneool staat ook wel bekend onder de naam 'Kornalijn'. Carneool behoort tot de kwarts-familie. Het is een doorzichtige variant hiervan, die vrijwel altijd met meerdere kleuren voorkomt. Carneool met één kleur komt weinig voor, als je dit zomaar wel tegen komt, is de kans groot dat dit gebrande of geverfde chalcedoon is. Daarnaast bestaat er ook een bruinachtige variant van Carneool, dit wordt 'Sarder' genoemd. Bloedcarneool is een extra bijgekleurde variant van Carneool.


De mentale werking van Carneool...

Carneool heeft een aardende, vitaliserende en activerende werking. de steen heeft een opbeurende en motiverende werking wat hem uitermate geschikt maakt bij klachten van depressies. Hij geeft meer zelfvertrouwen en heeft hierdoor een fijne werking op apathie en verwarring. De steen maakt standvastig, idealistisch en behulpzaam. Carneool trekt daarnaast succes aan en kan goed ondersteunen bij het snel en pragmatisch oplossen van problemen. Carneool is een hele fijne steen voor gevoelige mensen, hij beschermt tegen negatieve emoties van anderen en beschermt je hierdoor voor jaloezie, woede en misbruik.


De lichamelijke werking van Carneool...

Carneool heeft een bevorderende werking op de vruchtbaarheid en hij heeft een positieve werking op de vrouwelijke geslachtsorganen. Hierdoor kan hij goed ondersteunen bij seksuele problemen zoals impotentie. De steen heeft een bevorderende werking op de opname van vitamines, voedingsstoffen en mineralen en hij stimuleert hiermee de stofwisseling. Carneool kan ondersteunen bij een betere doorbloeding van organen en weefsels en heeft een positieve invloed op spataderen en hielspoor. Hij werkt ondersteunend bij reuma, gewrichtsklachten en zenuwpijnen.


Reinigen en opladen...

Carneool kan op elke manier worden gereinigd en opgeladen. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.