• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Caribbean Blue Calciet Hanger 925 Zilver

Productnr.: 89190

€ 14,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Caribbean Blue Calciet

De hangers worden per stuk verkocht. De foto is een voorbeeld van ons assortiment. Stenen zijn natuurproducten, elke hanger is daarom anders in patronen, vormen en kleuren. We besteden veel aandacht aan het uitzoeken van onze hangers. Elke steen is daardoor gelijk aan kwaliteit en gewichtsklasse.


Zoals de naam al doet vermoeden, vertoont Caribische blauwe calciet doorgaans een reeks blauwe tinten, variërend van licht hemelsblauw tot diepere turquoise of blauwgroen tinten. De kleur doet vaak denken aan het helderblauwe water van de Caribische Zee. In zijn puurste vorm kan het een mate van transparantie vertonen die licht doorlaat, waardoor een zachte gloed ontstaat.

Net als andere vormen van calciet kristalliseert Caribische blauwe calciet in het trigonale kristalsysteem. De kristallen zijn doorgaans ruitvormig of scalenoëdrisch van vorm, hoewel ze ook in massieve, korrelige of vezelige vormen kunnen voorkomen. Op de schaal van Mohs voor minerale hardheid heeft calciet doorgaans een hardheid van 3, wat betekent dat het relatief zacht is in vergelijking met veel andere mineralen. Deze zachtheid maakt het gevoelig voor krassen en schuren.

Calciet heeft een perfecte rhomboëdrische splitsing, wat betekent dat het gemakkelijk langs bepaalde vlakken splijt, wat resulteert in gladde, vlakke oppervlakken.

Caribische blauwe calciet bestaat voornamelijk uit calciumcarbonaat (CaCO3), dezelfde chemische samenstelling als andere soorten calciet. De blauwe kleur wordt vaak toegeschreven aan de aanwezigheid van sporen van andere mineralen, zoals koper of kobalt.


De werking van Caribbean Blue Calciet...

Net als andere vormen van calciet is Caribische blauwe calciet een verzachtende en kalmerende steen. Het wordt vaak geassocieerd met emotionele genezing en hij kan je helpen om angst, stress en emotionele trauma's te verlichten. Het stimuleert ontspanning en rust en bevordert een gevoel van innerlijke vrede.

Blauwe calciet wordt voornamelijk geassocieerd met het keelchakra, dat de communicatie, zelfexpressie en het vermogen om de waarheid te spreken regelt. Caribische blauwe calciet stimuleert het keelchakra en brengt deze in evenwicht, waardoor duidelijke en effectieve communicatie mogelijk wordt gemaakt. Het kan iemand helpen gedachten en gevoelens met vertrouwen en oprechtheid uit te drukken.

Deze variant van calciet verhoogt het paranormale vermogen en de intuïtie. Het kan iemands verbinding met hogere rijken en spirituele begeleiding verbeteren, waardoor de helderheid van inzicht en intuïtie wordt bevorderd. Caribische blauwe calciet wordt vaak gebruikt in meditatie en spirituele oefeningen om de verbinding met spirituele rijken te verdiepen en het spirituele bewustzijn te vergroten.

Caribische blauwe calciet stimuleert creativiteit en inspiratie. Het kan helpen creatieve blokkades te overwinnen en een vrije expressie van ideeën en artistieke inspanningen aan te moedigen.


Reinigen en opladen...

Calciet kan beter niet worden gereinigd met water omdat het een hele zachte steen is. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.