• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Caramel Jaspis Zaksteen 30-50 gram

Productnr.: 22370

€ 9,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Caramel Jaspis

De zakstenen worden per stuk verkocht. Elke zaksteen is tussen de 30 en 50 gram. De foto is een voorbeeld van ons assortiment. Stenen zijn natuurproducten, elke zaksteen is daarom anders. We besteden veel aandacht aan het uitzoeken van onze zakstenen. Elke steen is daardoor gelijk aan kwaliteit en gewichtsklasse.


Caramel Jaspis is, zoals de naam al zegt, een Jaspis variant. Hij is okergeel tot bruingeel van kleur, de tint is donkerder dan die van Gele Jaspis. Jaspis is een onpure kwarts variant, die vaak verschillende kleur en streeppatronen vertoont.


De werking van Caramel Jaspis...

Caramel Jaspis heeft de kracht om op diepe wijze balans te brengen in een energetische situatie. Zo kan hij je bijvoorbeeld ondersteunen bij het kalmeren van zenuwen en emoties. Maar werkt deze ook in op het spijsverteringsstelsel. Caramel Jaspis heeft een reinigend en beschermend effect bij omgevings- en elektromagnetische vervuiling (denk hierbij bijvoorbeeld aan de straling van de magnetron of je telefoon). Het is een beschermende steen die een extra barrière rondom je aura zet, hierdoor helpt hij je te beschermen tegen negatieve energieën.


Reinigen en opladen...

Caramel Jaspis kan op elke manier worden gereinigd en opgeladen. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.