• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Bumble Bee Jaspis Zaksteen 10-20 gram

Productnr.: 90731

€ 14,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Bumble Bee Jaspis

De zakstenen worden per stuk verkocht. Elke zaksteen is tussen de 10 en 20 gram. De foto is een voorbeeld van ons assortiment. Stenen zijn natuurproducten, elke zaksteen is daarom anders. We besteden veel aandacht aan het uitzoeken van onze zakstenen. Elke steen is daardoor gelijk aan kwaliteit en gewichtsklasse.


Bumble Bee Jaspis is officieel eigenlijk geen Jaspis soort, omdat het niet uit 100% microkristallijne kwarts bestaat maar ook zwavel, arseensulfide, mangaandioxide en andere elementen bevat. De steen is geel en/of oranje met zwart van kleur, wat de naam ook suggereert, de doet denken aan een hommel. Bumble Bee Jaspis kan beter niet direct op de huid worden gedragen.


De werking van Bumble Bee Jaspis...

Bumble Bee jaspis is een vrolijk makende steen, die je kan helpen om geluk te vinden in jezelf. Hij ondersteunt bij het positief blijven staan in het leven en heeft een inspirerende werking. Bumble Bee Jaspis maakt je enthousiast en avontuurlijk en laat jou zien welke pad en passie er in het leven voor jou klaargelegd is. Hij geeft je daarbij ook de moed en het doorzettingsvermogen om dit pad te bewandelen. Mentaal kan de steen je concentratie ondersteunen, hij maakt je hoofd weer helder. De steen versterkt de intuïtie. Lichamelijk is het een verwarmende steen met een positieve werking op het immuunsysteem. Verder werkt hij in op de milt, de lever en de nieren en de maag.


Reinigen en opladen...

Bumble Bee Jaspis kan beter niet in aanraking komen met water. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.