• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Bronziet Hanger 925 Zilver

Productnr.: 88966

€ 7,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Bronziet

De hangers worden per stuk verkocht. De foto is een voorbeeld van ons assortiment. Stenen zijn natuurproducten, elke hanger is daarom anders in patronen, vormen en kleuren. We besteden veel aandacht aan het uitzoeken van onze hangers. Elke steen is daardoor gelijk aan kwaliteit en gewichtsklasse.


Bronziet is een bruine variant van Enstatiet. Deze wordt voornamelijk gevonden in Duitsland, Finland, India, Sri Lanka, Verenigde Staten, Brazilië, Madagaskar en Australië.


Bronziet heeft een aardende en beschermende werking. Zo is het bijvoorbeeld een krachtige beschermer tegen vervloekingen. Hij stuurt de negatieve energie terug naar de zender. Bronziet brengt de chakra's in balans en geeft een gevoel van innerlijke rust en harmonie. Bronziet is de steen van mannelijke energie. Bronziet is een activerende steen met een geneeskrachtige werking. Hij geeft kracht, moed en wilskracht. Bronziet heeft een stemming verbeterende werking en deze maakt vriendelijk, liefdevol en levendig. Hij trekt eerlijkheid aan en kan een goed hulpmiddel zijn ter ondersteuning van regressie therapie. Bronziet geeft je meer zelfvertrouwen en helpt je om controle te krijgen in een situatie of levensfase waarin je assertief op moet treden.Bronziet heeft een positieve invloed op het hart en de nieren. Lichamelijk stimuleert het de ijzeropname en bevordert het de mannelijke energie.


Reinigen en opladen...

Bronziet kan op elke manier worden gereinigd en opgeladen. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.