• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Bronziet Armband L 8mm

Productnr.: 86390

€ 15,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Bronziet

De armbanden worden per stuk verkocht. De foto is een voorbeeld van ons assortiment. Stenen zijn natuurproducten. Elke armband kan daarom een beetje anders zijn. We besteden veel aandacht aan het uitzoeken van onze armbanden. Elke armband is daardoor gelijk aan kwaliteit.


Is de armband te groot? Je mag je Yara’s armband altijd meenemen naar de winkel, hier kunnen we hem in een kleinere maat voor je rijgen. Is de armband te klein? Ook dan kunnen we deze voor je rijgen. Om de armband groter te maken zijn wel twee armbanden nodig in plaats van één. Het kan gebeuren dat de elastiek in de armband na verloop van tijd slijt. Ook dan mag je hem altijd langs brengen om deze opnieuw te laten rijgen. Dit kan alleen wanneer je nog genoeg steenkralen hebt om hem te kunnen passen.


De armbanden met label L zijn al groter van maat dan de armbanden zonder label L.


Bronziet is een bruine variant van Enstatiet. Deze wordt voornamelijk gevonden in Duitsland, Finland, India, Sri Lanka, Verenigde Staten, Brazilië, Madagaskar en Australië.


Bronziet heeft een aardende en beschermende werking. Zo is het bijvoorbeeld een krachtige beschermer tegen vervloekingen. Hij stuurt de negatieve energie terug naar de zender. Bronziet brengt de chakra's in balans en geeft een gevoel van innerlijke rust en harmonie. Bronziet is de steen van mannelijke energie. Bronziet is een activerende steen met een geneeskrachtige werking. Hij geeft kracht, moed en wilskracht. Bronziet heeft een stemming verbeterende werking en deze maakt vriendelijk, liefdevol en levendig. Hij trekt eerlijkheid aan en kan een goed hulpmiddel zijn ter ondersteuning van regressie therapie. Bronziet geeft je meer zelfvertrouwen en helpt je om controle te krijgen in een situatie of levensfase waarin je assertief op moet treden. Bronziet heeft een positieve invloed op het hart en de nieren. Lichamelijk stimuleert het de ijzeropname en bevordert het de mannelijke energie.


Reinigen en opladen...

Bronziet kan op elke manier worden gereinigd en opgeladen. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.