• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Botswana Agaat Hanger 925 Zilver

Productnr.: 88963

€ 7,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Botswana Agaat

De hangers worden per stuk verkocht. De foto is een voorbeeld van ons assortiment. Stenen zijn natuurproducten, elke hanger is daarom anders in patronen, vormen en kleuren. We besteden veel aandacht aan het uitzoeken van onze hangers. Elke steen is daardoor gelijk aan kwaliteit en gewichtsklasse.


De Agaat is een van de meest bekende edelstenen. Dat hij het meest bekend is, betekent zeker niet het minst bijzonder. De Agaat behoort tot de familie van de Chalcedoon en komt in allerlei verschillende varianten, kleuren en vormen voor. Hij kan bijvoorbeeld wit, grijzig, blauw, roodachtig of verschillende bruintinten zijn. Kenmerkend voor de Botswana Agaat zijn de bijzonder streeppatronen. Deze zijn erg dun en geven de steen een hele aparte diepte.


Botswana Agaat heeft een aardende, stabiliserende en beschermende werking. De steen bevordert spirituele groei en beschermt de aura. Botswana Agaat beschermt het aura, de steen geeft je een veiling en beschermd gevoel. Deze edelsteen brengt je zowel lichamelijk, geestelijk, als in de ziel balans. Botswana Agaat bevordert de innerlijke rust en stimuleert een kalme en nuchtere houding en spoort aan tot zelfreflectie. Botswana Agaat stimuleert geestelijke groei, hij spoort je aan om zo nu en dan even een afstandje te nemen om de situatie eens rustig te bekijken. Deze steen bevordert de concentratie doordat hij je rationeel en logisch na laat denken. Daarnaast werkt Botswana Agaat beschermend en troostend, hij ondersteunt krachtig bij emotionele pijn, stress, piekeren, eenzaamheid en depressieve gedachten. Hij kan je helpen om angst en obsessieve gedachten wat makkelijker los te laten. Botswana Agaat is ook uitermate geschikt voor gevoelige mensen en kinderen, omdat hij een hele zachte, lieve werking heeft. Hij kan goed helpen bij klachten van stress, angst en spanningen. Lichamelijk is Botswana Agaat een hele goede steen om bij je te dragen tijdens en na een zwangerschap, deze stimuleert namelijk de groei en heeft een beschermende werking voor zowel de moeder als het kind. Daarnaast heeft de steen een positieve invloed op de blaas, de maag, de ogen en de bloedvaten. Het stimuleert de stofwisseling. Botswana Agaat werkt lichamelijk ontgiftend en deze heeft ook een positieve werking op seksuele problemen en problemen met de huid. Botswana Agaat is een hele fijne steen voor mensen die graag willen stoppen met roken.


Reinigen en opladen...

Botswana Agaat kan op elke manier worden gereinigd en opgeladen. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.