• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Botswana Agaat Armband 8mm

Productnr.: 66554

€ 27,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Botswana Agaat

De armbanden worden per stuk verkocht. De foto is een voorbeeld van ons assortiment. Stenen zijn natuurproducten. Elke armband kan daarom een beetje anders zijn. We besteden veel aandacht aan het uitzoeken van onze armbanden. Elke armband is daardoor gelijk aan kwaliteit.


Is de armband te groot? Je mag je Yara’s armband altijd meenemen naar de winkel, hier kunnen we hem in een kleinere maat voor je rijgen. Is de armband te klein? Ook dan kunnen we deze voor je rijgen. Om de armband groter te maken zijn wel twee armbanden nodig in plaats van één. Het kan gebeuren dat de elastiek in de armband na verloop van tijd slijt. Ook dan mag je hem altijd langs brengen om deze opnieuw te laten rijgen. Dit kan alleen wanneer je nog genoeg steenkralen hebt om hem te kunnen passen.


De Agaat is een van de meest bekende, meest voorkomende edelstenen. Dat hij het meest bekend is, betekent zeker niet het minst bijzonder. De Agaat behoort tot de familie van de Chalcedoon en komt in allerlei verschillende varianten, kleuren en vormen voor. Hij kan bijvoorbeeld wit, grijzig, blauw, roodachtig of verschillende bruintinten zijn. Kenmerkend voor de Botswana Agaat zijn de bijzonder streeppatronen. Deze zijn erg dun en geven de steen een hele aparte diepte.


De spirituele werking van Botswana Agaat...

Botswana Agaat heeft een aardende, stabiliserende en beschermende werking. De steen bevordert spirituele groei en beschermt de aura. Botswana Agaat beschermt het aura, de steen geeft je een veiling en beschermd gevoel. Deze edelsteen brengt je zowel lichamelijk, geestelijk, als in de ziel balans.


De mentale werking van Botswana Agaat...

Botswana Agaat bevordert de innerlijke rust en stimuleert een kalme en nuchtere houding en spoort aan tot zelfreflectie. Botswana Agaat stimuleert geestelijke groei, hij spoort je aan om zo nu en dan even een afstandje te nemen om de situatie eens rustig te bekijken. Deze steen bevordert de concentratie doordat hij je rationeel en logisch na laat denken. Daarnaast werkt Botswana Agaat beschermend en troostend, hij ondersteunt krachtig bij emotionele pijn, stress, piekeren, eenzaamheid en depressieve gedachten. Hij kan je helpen om angst en obsessieve gedachten wat makkelijker los te laten. Botswana Agaat is ook uitermate geschikt voor gevoelige mensen en kinderen, omdat hij een hele zachte, lieve werking heeft. Hij kan goed helpen bij klachten van stress, angst en spanningen.


De lichamelijke werking van Botswana Agaat...

Lichamelijk is Botswana Agaat een hele goede steen om bij je te dragen tijdens en na een zwangerschap, deze stimuleert namelijk de groei en heeft een beschermende werking voor zowel de moeder als het kind. Daarnaast heeft de steen een positieve invloed op de blaas, de maag, de ogen en de bloedvaten. Het stimuleert de stofwisseling. Botswana Agaat werkt lichamelijk ontgiftend en deze heeft ook een positieve werking op seksuele problemen en problemen met de huid. Botswana Agaat is een hele fijne steen voor mensen die graag willen stoppen met roken.


Reinigen en opladen...

Botswana Agaat kan op elke manier worden gereinigd en opgeladen. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.