• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Boomagaat Hanger 925 Zilver

Productnr.: 88965

€ 7,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Boomagaat

De hangers worden per stuk verkocht. De foto is een voorbeeld van ons assortiment. Stenen zijn natuurproducten, elke hanger is daarom anders in patronen, vormen en kleuren. We besteden veel aandacht aan het uitzoeken van onze hangers. Elke steen is daardoor gelijk aan kwaliteit en gewichtsklasse.


Boomagaat is een witte Agaatsoort waar groene en bruine aders doorheen lopen. De steen komt in allerlei verschillende tinten voor, maar de hoofdkleuren zijn eigenlijk altijd wit, groen en bruin.


Boomagaat heeft een aardende, stabiliserende en beschermende werking. De steen bevordert spirituele groei en beschermt de aura. Boomagaat heeft de kracht om energiebanen vrij te maken en de doorstroming van energie te verbeteren, hierdoor kan hij de effecten van aardstralen en bijvoorbeeld wateraders verminderen. De steen geeft een gevoel van veiligheid en brengt zowel het lichaam als de ziel en geest in balans. Boomagaat heeft een rustgevende werking, hij beschermt tegen negativiteit en trekt daarnaast ook overvloed aan. Deze steen heeft een hele sterke verbinding met de aarde en de natuur. Boomagaat aardt op een zachte wijze en geeft een veilig en beschermd gevoel. Dit maakt Boomagaat ook een uitermate geschikte steen om bij bloemen en planten te plaatsen, hij geeft dan extra voeding en bescherming. Boomagaat bevordert mentaal innerlijke rust. Hij zorgt voor een kalme en nuchtere houding en spoort aan tot zelfreflectie. Boomagaat stimuleert geestelijke groei, hij spoort je aan om zo nu en dan even een afstandje te nemen om de situatie eens rustig te bekijken. Deze steen bevordert de concentratie doordat hij je rationeel en logisch na laat denken. Boomagaat versterkt de persoonlijke kracht, geeft je een positiever zelfbeeld en zorgt voor meer doorzettingsvermogen. Lichamelijk is Boomagaat een hele goede steen om bij je te dragen tijdens en na een zwangerschap, deze stimuleert namelijk de groei en heeft een beschermende werking voor zowel de moeder als het kind. Boomagaat heeft een positieve werking op de maag, de ogen, de blaas en de bloedvaten. De steen stimuleert de stofwisseling en werkt fysiek ontstekingsremmend. Hij heeft een goede invloed op infecties en de vochtbalans.


Reinigen en opladen...

Boomagaat kan op elke manier worden gereinigd en opgeladen. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.