• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Boomagaat Armband 10mm

Productnr.: 66555

€ 13,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Boomagaat

De armbanden worden per stuk verkocht. De foto is een voorbeeld van ons assortiment. Stenen zijn natuurproducten. Elke armband kan daarom een beetje anders zijn. We besteden veel aandacht aan het uitzoeken van onze armbanden. Elke armband is daardoor gelijk aan kwaliteit.


Is de armband te groot? Je mag je Yara’s armband altijd meenemen naar de winkel, hier kunnen we hem in een kleinere maat voor je rijgen. Is de armband te klein? Ook dan kunnen we deze voor je rijgen. Om de armband groter te maken zijn wel twee armbanden nodig in plaats van één. Het kan gebeuren dat de elastiek in de armband na verloop van tijd slijt. Ook dan mag je hem altijd langs brengen om deze opnieuw te laten rijgen. Dit kan alleen wanneer je nog genoeg steenkralen hebt om hem te kunnen passen.


Boomagaat is een witte Agaatsoort waar groene en bruine aders doorheen lopen. De steen komt in allerlei verschillende tinten voor, maar de hoofdkleuren zijn eigenlijk altijd wit, groen en bruin.


De spirituele werking van Boomagaat...

Boomagaat heeft een aardende, stabiliserende en beschermende werking. De steen bevordert spirituele groei en beschermt de aura. Boomagaat heeft de kracht om energiebanen vrij te maken en de doorstroming van energie te verbeteren, hierdoor kan hij de effecten van aardstralen en bijvoorbeeld wateraders verminderen. De steen geeft een gevoel van veiligheid en brengt zowel het lichaam als de ziel en geest in balans. Boomagaat heeft een rustgevende werking, hij beschermt tegen negativiteit en trekt daarnaast ook overvloed aan.

Deze steen heeft een hele sterke verbinding met de aarde en de natuur. Boomagaat aardt op een zachte wijze en geeft een veilig en beschermd gevoel. Dit maakt Boomagaat ook een uitermate geschikte steen om bij bloemen en planten te plaatsen, hij geeft dan extra voeding en bescherming.


De mentale werking van Boomagaat...

Boomagaat bevordert mentaal innerlijke rust. Hij zorgt voor een kalme en nuchtere houding en spoort aan tot zelfreflectie. Boomagaat stimuleert geestelijke groei, hij spoort je aan om zo nu en dan even een afstandje te nemen om de situatie eens rustig te bekijken. Deze steen bevordert de concentratie doordat hij je rationeel en logisch na laat denken. Boomagaat versterkt de persoonlijke kracht, geeft je een positiever zelfbeeld en zorgt voor meer doorzettingsvermogen.


De lichamelijke werking van Boomagaat...

Lichamelijk is Boomagaat een hele goede steen om bij je te dragen tijdens en na een zwangerschap, deze stimuleert namelijk de groei en heeft een beschermende werking voor zowel de moeder als het kind. Boomagaat heeft een positieve werking op de maag, de ogen, de blaas en de bloedvaten. De steen stimuleert de stofwisseling en werkt fysiek ontstekingsremmend. Hij heeft een goede invloed op infecties en de vochtbalans.


Reinigen en opladen...

Boomagaat kan op elke manier worden gereinigd en opgeladen. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.