• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Blauwstroom Zaksteen 4-10 gram

Productnr.: 66813

€ 4,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Blauwstroom of Blauwe Goudsteen

Synthetisch, man-made

De zakstenen worden per stuk verkocht. Elke zaksteen is tussen de 4 en 10 gram. De foto is een voorbeeld van ons assortiment. Stenen zijn natuurproducten, elke zaksteen is daarom anders. We besteden veel aandacht aan het uitzoeken van onze zakstenen. Elke steen is daardoor gelijk aan kwaliteit en gewichtsklasse.


Blauwstroom wordt ook wel 'Blauwe Goudsteen', 'Blaufluss' of 'Blauwe Goudstroom' genoemd en is donkerblauw van kleur met allemaal glinsteringen erin. Het is een synthetische steen, oorspronkelijk gemaakt door Franse monniken, gemaakt van glas. De glinsteringen zijn koperdeeltjes die in steen opgesloten zitten.


De werking van Blauwstroom...

Blauwstroom is een prachtige edelsteen die staat voor het uitkomen van wensen en dromen. Hij geeft kracht en energie. Hij bevordert een positieve kijk op het leven en heeft een opbeurende werking. Hij staat erom bekend hoop te geven. Door deze eigenschappen is het een fijne steen ter ondersteuning van depressies. De steen bevordert individualiteit en ambitie. Hij helpt je om je doelen te verwezenlijken en te bereiken. Lichamelijk werkt Blauwstroom in op de maag, nieren, voortplantingsorganen en de prostaat.


Reinigen en opladen...

Blauwstroom kan op elke manier worden gereinigd en opgeladen. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.