• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Blauwe Chalcedoon Hanger 925 Zilver

Productnr.: 86368

€ 9,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Blauwe Chalcedoon (Blue Lace Agaat)

De hangers worden per stuk verkocht. De foto is een voorbeeld van ons assortiment. Stenen zijn natuurproducten, elke hanger is daarom anders in patronen, vormen en kleuren. We besteden veel aandacht aan het uitzoeken van onze hangers. Elke steen is daardoor gelijk aan kwaliteit en gewichtsklasse.


Blue Lace Agaat, of 'Blauwe Kant Agaat' is een blauwe chalcedoon soort die zijn naam te danken heeft aan zijn kantachtige streeppatronen. Het is gewoon een Chalcedoon (of 'Avaloniet') variant die onderscheid wordt door haar patroon en kleur.


Blue Lace Agaat werkt in op het keelchakra. Hij stelt je in staat om bij je hogere zelf te kunnen komen. Hierdoor ga je beetje bij beetje meer ontdekken over jezelf en wie je hoort te zijn. Hij ondersteunt ook bij het beter begrijpen van anderen. Omdat deze chalcedoon soort inwerkt op het keelchakra, maakt deze het uiten van gevoelens makkelijker. Het is een hele fijne steen voor mensen die zich vaak niet begrepen voelen. Blue Lace Agaat is een ondersteunende en voedende steen die goed is in het neutraliseren van gevoelens uit woede. De steen helpt je bij onderdrukte gevoelens die voortkomen uit angst voor afwijzing, zowel van vroeger als nu. Blue Lace Agaat ondersteunt je bij het herkennen en oplossen van oude patronen en moedigt aan om nieuwe dingen te proberen. Blue Lace Agaat neutraliseert infecties en ontstekingen. Het is een krachtige genezer bij alles op het gebied van de keel, zoals keelontsteking, schorheid, verkoudheid, emotie of verdriet. Het ondersteunt de botopbouw en versterkt de tanden en kiezen. Ook bij reumatische klachten is dit een fijne steen om bij je te dragen. Blue Lace Agaat kan helpen bij schouders- en nekklachten. De steen werkt koorts verlagend en hij verwijdert blokkades in het zenuwstelsel.


Reinigen en opladen...

Blue Lace Agaat kan op elke manier worden gereinigd en opgeladen. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.