• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Blauwe Apatiet Kinderarmband 4mm

Productnr.: 86665

€ 9,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Blauwe Apatiet

De armbanden worden per stuk verkocht. De foto is een voorbeeld van ons assortiment. Stenen zijn natuurproducten. Elke armband kan daarom een beetje anders zijn. We besteden veel aandacht aan het uitzoeken van onze armbanden. Elke armband is daardoor gelijk aan kwaliteit.


Is de armband te groot? Je mag je Yara’s armband altijd meenemen naar de winkel, hier kunnen we hem in een kleinere maat voor je rijgen. Is de armband te klein? Ook dan kunnen we deze voor je rijgen. Om de armband groter te maken zijn wel twee armbanden nodig in plaats van één. Het kan gebeuren dat de elastiek in de armband na verloop van tijd slijt. Ook dan mag je hem altijd langs brengen om deze opnieuw te laten rijgen. Dit kan alleen wanneer je nog genoeg steenkralen hebt om hem te kunnen passen.


Onze Kinderarmbanden zijn kleiner van maat dan de reguliere armbanden.


Blauwe Apatiet is een doorzichtige steen. Soms is hij zo felblauw dat hij bijna fluoriserend is. De steen heeft daarnaast een glans over zich heen, waardoor hij soms wat weg kan hebben van glas. De naam Apatiet komt van het Griekse woord Apatan (bedriegen), omdat de steen in allerlei verschillende kleuren voorkomt. Hierdoor wordt hij vaak verward met andere stenen. De steen bedriegt je dus eigenlijk. Blauwe Apatiet komt voor in onder andere de Verenigde Staten, Portugal, Duitsland en Mexico.


Blauwe Apatiet is erg geschikt om te gebruiken tijdens meditaties. Hij wekt namelijk Kundalini energie op, waardoor bijgedragen wordt aan communicatie en zelfexpressie. Daarnaast ondersteunt het astraal reizen en lucide dromen en ontwikkeld het je derde oog. De steen helpt je daarnaast ook herinneringen terug te halen uit vorige of paralelle levens. Blauwe Apatiet stimuleert creativiteit en zelfexpressie. Ook is de steen erg geschikt voor mensen die moeite hebben met sociale activiteiten, door bijvoorbeeld autisme. De steen bevordert namelijk openheid en je sociale vaardigheden, waardoor je makkelijker contact kan maken met anderen. Daarnaast verzacht de steen intense emotie als verdriet of woede.

Blauwe Apatiet is ook erg geschikt voor mensen die last hebben van hoogtevrees of andere fobieën. Blauwe Apatiet stimuleert celontwikkeling, gezond eten, onderdrukt een hoge bloeddruk, herstelt problemen aan je botten en versnelt je stofwisseling.


Reinigen en opladen...

Blauwe Apatiet is niet geschikt om met water te reinigen. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.