• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Beryl Mix Kinderarmband 4mm

Productnr.: 88524

€ 9,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Beryl Mix

De armbanden worden per stuk verkocht. De foto is een voorbeeld van ons assortiment. Stenen zijn natuurproducten. Elke armband kan daarom een beetje anders zijn. We besteden veel aandacht aan het uitzoeken van onze armbanden. Elke armband is daardoor gelijk aan kwaliteit.


Is de armband te groot? Je mag je Yara’s armband altijd meenemen naar de winkel, hier kunnen we hem in een kleinere maat voor je rijgen. Is de armband te klein? Ook dan kunnen we deze voor je rijgen. Om de armband groter te maken zijn wel twee armbanden nodig in plaats van één. Het kan gebeuren dat de elastiek in de armband na verloop van tijd slijt. Ook dan mag je hem altijd langs brengen om deze opnieuw te laten rijgen. Dit kan alleen wanneer je nog genoeg steenkralen hebt om hem te kunnen passen.


Onze Kinderarmbanden zijn kleiner van maat dan de reguliere armbanden.


Beryl is een groep edelstenen die veel verschillende eigenschappen hebben, afhankelijk van de steen en de samenstelling. De stenen zijn over het algemeen groen, blauw, rood, geel en wit van kleur en zijn vaak doorschijnend. De naam komt van het woord Berullus, waarmee vroeger edelstenen werden aangeduid die een zeegroene kleur hadden. De steen wordt onder andere gevonden in Mozambique, Brazilië, Noorwegen en Madagaskar. De steen heeft dus veel verschillende samenstellingen. Om nog gerichter te weten wat de werking is van jouw steen kun je het beste kijken naar de uitleg van de steen waar de Beryl het grootste deel uit bestaat, zoals de Smaragd, Aquamarijn of Morganiet.


Afhankelijk van de kleur en daarmee dus ook het soort Beryl werkt de steen op verschillende chakra's. De Goudberyl werkt bijvoorbeeld op de zonnevlecht. De Beryl maakt helder van geest. Zo zorgt het ervoor dat je duidelijk weet wat je doel is in je leven en je daarnaar efficiënt kunt handelen. Ook helpt het je om je focus te behouden. De steen werkt daarnaast kalmerend bij bijvoorbeeld nervositeit, stress of overprikkeling. Het helpt je om positief in het leven te staan. Beryl heeft een ontgiftende werking op het lichaam. Het heeft hierdoor een positieve werking op vrijwel het hele lichaam, waaronder je lever, longen, art, bloedsomloop, maag en ruggengraat.


Reinigen en opladen...

Beryl kan op elke manier worden gereinigd op opgeladen. wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.