• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Bergkristal Kinderarmband 4mm

Productnr.: 66557

€ 8,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Bergkristal

De armbanden worden per stuk verkocht. De foto is een voorbeeld van ons assortiment. Stenen zijn natuurproducten. Elke armband kan daarom een beetje anders zijn. We besteden veel aandacht aan het uitzoeken van onze armbanden. Elke armband is daardoor gelijk aan kwaliteit.


Is de armband te groot? Je mag je Yara’s armband altijd meenemen naar de winkel, hier kunnen we hem in een kleinere maat voor je rijgen. Is de armband te klein? Ook dan kunnen we deze voor je rijgen. Om de armband groter te maken zijn wel twee armbanden nodig in plaats van één. Het kan gebeuren dat de elastiek in de armband na verloop van tijd slijt. Ook dan mag je hem altijd langs brengen om deze opnieuw te laten rijgen. Dit kan alleen wanneer je nog genoeg steenkralen hebt om hem te kunnen passen.


Onze Kinderarmbanden zijn kleiner van maat dan de reguliere armbanden.


Bergkristal is een zuivere, heldere kwarts. Kwarts komt heel veel voor, voornamelijk in combinatie met andere stenen. Ze kunnen in allerlei verschillende vormen groeien en elke vorm heeft dan ook zijn eigen kracht. Wanneer deze kwarts helemaal wit is, wordt het ook wel 'Melkkwarts' of 'Sneeuwkwarts' genoemd.


De spirituele werking van Bergkristal...

Bergkristal is eigenlijk de basis van spiritualiteit. Het heeft een hele grote geneeskrachtige werking en kan dan ook gecombineerd worden met elke andere edelsteen. Zijn geneeskrachtige werking maakt deze steen super geschikt voor energetisch werk en healings. Bergkristal heeft de kracht om energie te reguleren en te absorberen en energie te geven. De steen slaat energie op naar gelang wat er nodig is in een bepaalde situatie. Bergkristal staat er om bekend de werking van andere stenen te versterken en kan zelf opgeladen worden voor elke energetische werking. De steen beschermt het aura tegen straling en reinigt de chakra's en brengt deze ook in balans. Bergkristal los energetische blokkades mee op in de chakra's en voert deze af.


De mentale werking van Bergkristal...

Bergkristal bevordert de concentratie. Hij helpt je om helder na te denken en een neutrale en onpartijdige houding aan te nemen. De steen maakt energiek, wilskrachtig en doelgericht en kan daarom goed ondersteunen bij het oplossen van problemen. Bergkristal heeft een liefdevolle, harmonieuze en pure energie, vooral in combinatie met Rozenkwarts en Amethist, oftewel: de Gouden Driehoek.


De lichamelijke werking van Bergkristal...

Bergkristal heeft lichamelijk een zuiverende, vitaliserende en verkoelende werking. De steen bevordert het zelfgenezend vermogen. Een hele fijne steen ter ondersteuning van brandwonden. Hij werkt pijnstillend en koorts verlagend. Daarnaast stimuleert deze steen het immuunsysteem en brengt deze het lichaam terug in balans. Bergkristal wordt vaak ingezet voor het verminderen van zwellingen, misselijkheid en diarree. Bergkristal is, omdat hij tegen misselijkheid werkt, een hele fijne steen om mee op reis te nemen tegen reisziekte of zeeziekte.


Reinigen en opladen...

Bergkristal kon op elke manier worden gereinigd op opgeladen. wij raden aan deze in Hematiet te leggen om hem goed te ontladen. Opladen is niet perse nodig omdat hij dit in principe zelf doet. Je kunt hem wel een extra boost geven door de steen bijvoorbeeld in de volle maan te leggen of Palo Santo te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.