• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Bergkristal Grit 100 Gram

Productnr.: 001013022000

€ 5,00
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Deze bergkristal steentjes zijn klein en wegen 100 gram. De steentje zijn ideaal om een in een oplaadstation te doen, samen met hematiet. Maar natuurlijk kunnen ze ook op een andere manier gebruikt worden.

Let op: De steentjes komen in een zakje. Het bakje op de foto's zit er niet bij.


Werking
Bergkristal heeft een krachtig genezende en reinigende werking. Het kan hierdoor heel goed ondersteunen bij alle vormen van healing, energetische therapie en spiritueel werk. De steen zuivert het lichaam en de chakra’s en brengt de chakra’s in balans. Het beschermt je energieveld tegen negatieve invloeden, zoals bijvoorbeeld straling van mobiele telefoons en computers, negatieve energie van mensen om je heen, milieuvervuiling en wateraders.
Bergkristal stimuleert of kalmeert, afhankelijk van wat er nodig is en brengt harmonie en balans. Het zorgt voor een heldere, geconcentreerde en scherpe geest en maakt neutraal en onbevooroordeeld en helpt je om (voor)oordelen los te laten.


Fysiek kan bergkristal voor allerlei klachten gebruikt worden omdat het de natuurlijke balans van het lichaam probeert te herstellen en het immuunsysteem en zelfgenezend vermogen van het lichaam stimuleert. Het werkt vitaliserend, verkoelend, koortsverlagend, reinigend, pijnstillend en heeft hierdoor een positieve werking op bijvoorbeeld brandwonden, ontstekingen, zwellingen, allergische reacties, huiduitslag, hoofdpijn, migraine, misselijkheid, diarree en reis- of wagenziekte. Naast de algemene eigenschappen van bergkristal, kan de steen geprogrammeerd worden voor elk gewenst doel of affirmatie. Ook versterkt het de werking van andere stenen.
Bergkristal is geschikt voor het reinigen van een ruimte of het opladen van stenen.


Chakra
Alle chakra’s


Reinigen
Bergkristal kan gereinigd worden door te spoelen met water of in granulaat hematiet te leggen. Reinigen kan ook door middel van Palo Santo wierook en door de steen bij volle maan in het maanlicht te leggen.


Let op
De zakjes worden per stuk verkocht. Omdat de stenen uit de natuur komen kunnen er per steen verschillen zitten in het uiterlijk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de kleur en vorm. Alle stenen zijn wel van dezelfde kwaliteit en grootte. Mocht je graag een voorkeur hebben, neem dan gerust contact met ons op via onze klantenservice. Samen kunnen we dan een steen naar keuze uitzoeken!


Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.