• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Barnsteen Zaksteen

Productnr.: 86680

€ 8,49
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Barnsteen is een hele bijzonder steen. Waar andere stenen vaak koud aanvoelen, geeft Barnsteen een warm gevoel in je handen. Barnsteen staat ook wel bekend onder de Engelse naam 'Amber'. Het is eigenlijk een fossiel van hars. Een jongere variant hiervan is 'Copal'. Meestal is Barnsteen geel of roodbruin van kleur, maar af en toe komt het ook wel eens voor in groen, blauw of zwart. Het is een licht breekbare steen die veel weg heeft van kunststof. Je kunt ze echter makkelijk onderscheiden: Barnsteen ruikt bij wrijving naar den en smelt onder invloed van vuur. Ook blijft het drijven in een verzadigde zoutoplossing en licht het op onder UV-licht.


De werking van Barnsteen:

Barnsteen staat erom bekend om negatieve energie om te zetten in positieve energie. Hij maakt vrolijk en heeft een beschermende en reinigde werking. Hij wordt dan ook vaak gedragen als talisman. Barnsteen beschermt tegen allerlei negatieve invloeden en wordt daarom vaak meegenomen op reis. De steen geeft je meer geduld, mildheid en compassie voor anderen. Barnsteen is een vrolijk makende steen die meer stabiliteit en weerbaarheid geeft. Hij geeft meer energie, zelfvertrouwen en een steuntje in de rug wanneer je deze nodig hebt. De steen heeft een kalmerende werking bij emotionele stress en hij werkt ondersteunend bij depressieve en suïcidale gevoelens en andere stemmingsstoornissen. Barnsteen heeft een positieve invloed op de nieren, galblaas, darmen, maag, milt en de slijmvliezen. Hij werkt positief in op de keel, en helpt dus goed bij klachten zoals keelpijn of schorheid. Het is een fijne steen ter ondersteuning van de ziekte van Lyme. Barnsteen kan de wondgenezing versnellen en wordt daarom vaak ingezet bij bijvoorbeeld huidklachten. Barnsteen is de perfecte steen voor kinderen en baby's, omdat deze verlichtend werkt bij het doorkomen van de tanden. Hiervoor worden dan ook speciale baby colliers van gemaakt.


Reinigen en opladen:

Barnsteen kan op elke manier worden gereinigd en opgeladen. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.


Edelstenen, mineralen en kristallen zijn natuurproducten. Elke steen ziet er anders uit en er kunnen lichte verschillen zijn in vorm en kleur. Elke steen is ongeveer even groot en ze hebben allemaal dezelfde geteste kwaliteit. De prijs is per stuk. Bij aankoop ontvang je één zaksteen.