• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Azuriet en Malachiet Hanger 925 Zilver

Productnr.: 89028

€ 14,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Azuriet en Malachiet

De hangers worden per stuk verkocht. De foto is een voorbeeld van ons assortiment. Stenen zijn natuurproducten, elke hanger is daarom anders in patronen, vormen en kleuren. We besteden veel aandacht aan het uitzoeken van onze hangers. Elke steen is daardoor gelijk aan kwaliteit en gewichtsklasse.


Azuriet is een hemelsblauw tot donkerblauwe steen, welke vaak voorkomt in combinatie met Malachiet. Het is een korrelige en brosse steen, die vaak groeit in rozet-achtige of kleine bolvormige samenklonteringen. De kleur van deze steen komt van een hoog gehalte aan koper. De steen wordt ook wel 'Koperlazuur' genoemd.


Azuriet heeft een sterke inzichtgevende en geneeskrachtige werking. Hij reinigt en stimuleert het derde oog en stimuleert hierdoor spirituele gaven, psychische inzichten en intuïtieve ontwikkelingen. Hij ondersteunt de keelchakra, waardoor het makkelijker wordt om vanuit je gevoel van geborgenheid, de waarheid te spreken. Azuriet wordt vaak gebruikt tijdens meditaties vanwege zijn spirituele werking. Azuriet ondersteunt op emotioneel gebied bij angsten en fobieën en is een fijne steen voor mensen met veel verdriet of stress. Hij kan je ondersteunen om beter gefocust te blijven en dingen beter te onthouden. Hij maakt creatief en inspireert je tot een vernieuwende visie. Azuriet kan je helpen om meer zelfbewust te zijn en zaken ook wat meer sirieus te bekijken. Lichamelijk werkt Azuriet in op de keel, tanden, nieren, lever, milt, galblaas, schildklier en de botten. Azuriet heeft een reinigende werking op het lichaam. Het koper in Azuriet stimuleert aanmaak van bepaalde enzymen, wat hem ondersteunend maakt voor de zenuwen en hersenen. Ook bij klachten van de keel zoals keelpijn, keelontsteking, verkeerd stemgebruik, heesheid en schorheid kan Azuriet een mooie ondersteuning zijn.


Malachiet is een mineraal dat bekend staat om zijn levendige groene kleur en unieke band- en ringpatronen. Het chemische bestanddeel van malachiet is kopercarbonaathydroxide. Het wordt vaak gevonden in koperertsafzettingen en komt voor in verschillende delen van de wereld. Malachiet heeft een lange geschiedenis en wordt al eeuwenlang gebruikt voor sieraden, decoratieve objecten en spirituele toepassingen.


Malachiet wordt beschouwd als een steen voor transformatie en spirituele groei. Het wordt vaak geassocieerd met het hartchakra en kan helpen bij het openen en helen van het hart. Daarnaast biedt het ook spirituele bescherming en absorbeert het negatieve energieën. Het is er geschikt om te gebruiken tijdens meditatie, zodat je verbinding kunt maken met je innerlijke wijsheid en intuïtie. Malachiet bevordert emotioneel evenwicht en het loslaten van negatieve emoties. Het helpt bij het verminderen van angst, stress en verdriet. Daarnaast stimuleert het ook zelfvertrouwen, assertiviteit en positieve verandering in emotionele patronen. Het helpt bij het herstellen van emotionele wonden en het bevorderen van vergeving. Malachiet heeft ontstekingsremmende eigenschappen en helpt bij het verlichten van pijn, met name bij artritis en spierpijn. Daarnaast ondersteund het ook je immuunsysteem en bevordert het je algemeen welzijn.Reinigen en opladen...

Azuriet kan beter niet worden gereinigd met water. Omdat malachiet veel negatieve energie absorbeert moet de steen regelmatig gereinigd worden. Malachiet mag niet worden gereinigd met water. Onder invloed van (fel) zonlicht kan malachiet zijn kleur verliezen. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.


Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.