• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Azuriet en Malachiet Armband 8mm

Productnr.: 66587

€ 65,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Azuriet en Malachiet

De armbanden worden per stuk verkocht. De foto is een voorbeeld van ons assortiment. Stenen zijn natuurproducten. Elke armband kan daarom een beetje anders zijn. We besteden veel aandacht aan het uitzoeken van onze armbanden. Elke armband is daardoor gelijk aan kwaliteit.


Is de armband te groot? Je mag je Yara’s armband altijd meenemen naar de winkel, hier kunnen we hem in een kleinere maat voor je rijgen. Is de armband te klein? Ook dan kunnen we deze voor je rijgen. Om de armband groter te maken zijn wel twee armbanden nodig in plaats van één. Het kan gebeuren dat de elastiek in de armband na verloop van tijd slijt. Ook dan mag je hem altijd langs brengen om deze opnieuw te laten rijgen. Dit kan alleen wanneer je nog genoeg steenkralen hebt om hem te kunnen passen.


Azuriet is een hemelsblauw tot donkerblauwe steen, welke vaak voorkomt in combinatie met Malachiet. Het is een korrelige en brosse steen, die vaak groeit in rozet-achtige of kleine bolvormige samenklonteringen. De kleur van deze steen komt van een hoog gehalte aan koper. De steen wordt ook wel 'Koperlazuur' genoemd.


Azuriet heeft een sterke inzichtgevende en geneeskrachtige werking. Hij reinigt en stimuleert het derde oog en stimuleert hierdoor spirituele gaven, psychische inzichten en intuïtieve ontwikkelingen. Hij ondersteunt de keelchakra, waardoor het makkelijker wordt om vanuit je gevoel van geborgenheid, de waarheid te spreken. Azuriet wordt vaak gebruikt tijdens meditaties vanwege zijn spirituele werking. Azuriet ondersteunt op emotioneel gebied bij angsten en fobieën en is een fijne steen voor mensen met veel verdriet of stress. Hij kan je ondersteunen om beter gefocust te blijven en dingen beter te onthouden. Hij maakt creatief en inspireert je tot een vernieuwende visie. Azuriet kan je helpen om meer zelfbewust te zijn en zaken ook wat meer sirieus te bekijken. Lichamelijk werkt Azuriet in op de keel, tanden, nieren, lever, milt, galblaas, schildklier en de botten. Azuriet heeft een reinigende werking op het lichaam. Het koper in Azuriet stimuleert aanmaak van bepaalde enzymen, wat hem ondersteunend maakt voor de zenuwen en hersenen. Ook bij klachten van de keel zoals keelpijn, keelontsteking, verkeerd stemgebruik, heesheid en schorheid kan Azuriet een mooie ondersteuning zijn.


Reinigen en opladen...

Azuriet kan beter niet worden gereinigd met water. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.