• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Atlantisiet Hanger 925 Zilver

Productnr.: 88972

€ 9,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Atlantisiet

De hangers worden per stuk verkocht. De foto is een voorbeeld van ons assortiment. Stenen zijn natuurproducten, elke hanger is daarom anders in patronen, vormen en kleuren. We besteden veel aandacht aan het uitzoeken van onze hangers. Elke steen is daardoor gelijk aan kwaliteit en gewichtsklasse.


De Atlantisiet is een combinatie van Serpentijn en Stichtiet. De steen heeft een (gif)groene kleur met donkere vlekken. Atlantisiet wordt voornamelijk gevonden in Tasmanië en Australië. Er wordt gezegd dat de steen de oude kennis van Atlantis met zich meedraagt, omdat het dar ooit mee ten onder is gegaan.


Door de oude kennis van Atlantis draagt de steen kennis uit vorige levens met zich mee. Als je benieuwd bent naar je vorige levens, kan deze steen je helpen daar inzichten in te krijgen. Daarnaast stimuleert Atlantisiet de spirituele ontwikkeling. Het herstelt de chaos in je ontwikkeling en maakt je pad helderder. De Atlantisiet verlaagt je stressniveau en schept daarbij een gevoel van vrede en rust. Het zuivert namelijk negatieve energieën. Atlantisiet geeft daarnaast een gevoel van zelfliefde, waardoor je de mooie eigenschappen van jezelf weer gaat inzien en dit geeft een gevoel van zelfverzekerdheid. Ook angsten en depressies pakt deze steen vol liefde aan. De Atlantisiet heeft een positieve werking op de hersenen, waardoor het ziektes als Alzheimer of Parkinson kan aanpakken. Ook helpt het bij het verlichten van pijn en ontspannen van het lijf bij krampen, zoals menstruatiekrampen.


Reinigen en opladen...

Atlantisiet kan beter niet worden gereinigd met water. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.