• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Aragoniet Zaksteen 10-20 gram

Productnr.: 86427

€ 4,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Aragoniet

De zakstenen worden per stuk verkocht. Elke zaksteen is tussen de 10 en 20 gram. De foto is een voorbeeld van ons assortiment. Stenen zijn natuurproducten, elke zaksteen is daarom anders. We besteden veel aandacht aan het uitzoeken van onze zakstenen. Elke steen is daardoor gelijk aan kwaliteit en gewichtsklasse.


Aragoniet is een zeldzame variant van kalksteen. Hij komt in ontzettend veel kleuren voor zoals wit, geel, goud, grijswit, roze, licht violet, blauw, groen, oranje, rood, bruingroen en bruin. Zuivere Aragoniet is transparant wit van kleur. De verschillende kleuren in de steen komen voort uit vermenging met andere elementen.


De spirituele werking van Aragoniet...

Aragoniet heeft een aardende, stabiliserende en kalmerende werking. Aragoniet wordt vaak ingezet ter voorkoming van overbelasting op spiritueel of lichamelijk niveau omdat het evenwicht brengt bij een te snelle ontwikkeling.


De mentale werking van Aragoniet...

Aragoniet kan je helpen om zo nu en dan even een pas op de plaats te doen. Hij helpt je om je te ontspannen en ondersteunt bij overstimulatie en stress. Hij heeft een kalmerende werking en helpt daarom goed bij klachten van overgevoeligheid, innerlijke onrust, spanningen en woede. Aragoniet zorgt voor kracht en is een goede ondersteuning voor flexibiliteit, tolerantie, geduld, discipline, concentratie en acceptatie. Aragoniet maakt je weer creatief, en helpt je om kritisch naar je jezelf en je omgang met de natuur te kijken.


De lichamelijke werking van Aragoniet...

Lichamelijk heeft Aragoniet een verwarmende werking, waardoor hij goed in te zetten is tegen krampen. Ook werkt hij fijn tegen verkoudheid en ondersteunt hij de calcium opname en de botten. Hij wordt vaak gebruikt bij groeipijnen of ontstekingen aan de gewrichten. Vanwege de verwarmende werking helpt deze ook goed tegen koude vingers en tenen. Aragoniet ondersteunt het immuunsysteem en de spijsvertering.


Reinigen en opladen...

Aragoniet kan beter niet worden gereinigd met water. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.