• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Aquamarijn Armband 4mm

Productnr.: 86384

€ 12,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Aquamarijn

De armbanden worden per stuk verkocht. De foto is een voorbeeld van ons assortiment. Stenen zijn natuurproducten. Elke armband kan daarom een beetje anders zijn. We besteden veel aandacht aan het uitzoeken van onze armbanden. Elke armband is daardoor gelijk aan kwaliteit.


Is de armband te groot? Je mag je Yara’s armband altijd meenemen naar de winkel, hier kunnen we hem in een kleinere maat voor je rijgen. Is de armband te klein? Ook dan kunnen we deze voor je rijgen. Om de armband groter te maken zijn wel twee armbanden nodig in plaats van één. Het kan gebeuren dat de elastiek in de armband na verloop van tijd slijt. Ook dan mag je hem altijd langs brengen om deze opnieuw te laten rijgen. Dit kan alleen wanneer je nog genoeg steenkralen hebt om hem te kunnen passen.


Aquamarijn behoort tot de Beryl-familie. Hij wordt ook wel 'Zeewatersteen' genoemd. Hij komt in allerlei verschillende tinten blauw voor, van heel donker tot heel licht. Soms kan hij ook een groene zweem hebben. Aquamarijn wordt tegenwoordig ook synthetisch gemaakt: 'Aquagem'.


Aquamarijn is een sterk kalmerende steen, zowel geestelijk als lichamelijk, hierdoor is het een fijne steen om te gebruiken bij meditaties. Daarnaast bevordert hij spirituele groei, mediamieke gaven, intuïtie en helderziendheid. Aquamarijn is erg fijn om bij je te dragen in tijden van verdriet, rouw en verlies. Hij maakt situaties helder in je hoofd, waardoor je hier een beter onderscheid van kunt maken tussen hoofdlijnen en bijzaken. Aquamarijn zorgt voor oprechtheid, eerlijkheid, tolerantie, onbezorgdheid, ontspannenheid en vrolijkheid. Hij kan je goed ondersteunen om in de flow van in het moment leven te komen. Het is een goede communicatie bevorderaar. Hij ondersteunt bij het spreken in het openbaar of bijvoorbeeld voor de klas staan. Het is een hele fijne steen om bij je te dragen wanneer veel zaken afgerond moeten worden, hij maakt namelijk meer dynamisch, volhardend, doelgericht en succesvol. Aquamarijn zorgt voor helderheid bij verwarring en versterkt de waarneming, hierdoor verbetert hij zelfexpressie.


Aquamarijn is een verkoelende steen die balans brengt in het hormoonstelsel. Hij stimuleert groei en heeft een positieve werking op de klieren, de schildklier, de ogen en de keel, het gebit en de kaak en de hypofyse. Hierdoor kan hij verlichtend werken bij keelklachten zoals hoesten of bronchitis en hoofdpijn verlichten. Aquamarijn wordt vaak ingezet tegen huidproblemen zoals eczeem en jeuk. Vanwege de rustgevende werking van Aquamarijn kan hij verlichtend werken bij stress gerelateerde darmklachten. Daarnaast ondersteunt hij bij allergieën en auto-immuunziekten. Door deze eigenschappen is Aquamarijn een hele goede steen om in te zetten bij hooikoortsklachten.


Reinigen en opladen...

Aquamarijn kan onder invloed van (fel) zonlicht verkleuren. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.