• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Aquamarijn armband

Productnr.: 87838

€ 9,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Aquamarijn behoort tot de Beryl-familie. Hij wordt ook wel 'Zeewatersteen' genoemd. Hij komt in allerlei verschillende tinten blauw voor, van heel donker tot heel licht. Soms kan hij ook een groene zweem hebben. Aquamarijn wordt tegenwoordig ook synthetisch gemaakt: 'Aquagem'.


De werking van Aquamarijn:

Aquamarijn is een sterk kalmerende steen, zowel geestelijk als lichamelijk, hierdoor is het een fijne steen om te gebruiken bij meditaties. Daarnaast bevordert hij spirituele groei, mediamieke gaven, intuïtie en helderziendheid. Aquamarijn is erg fijn om bij je te dragen in tijden van verdriet, rouw en verlies. Hij maakt situaties helder in je hoofd, waardoor je hier een beter onderscheid van kunt maken tussen hoofdlijnen en bijzaken. Aquamarijn zorgt voor oprechtheid, eerlijkheid, tolerantie, onbezorgdheid, ontspannenheid en vrolijkheid. Hij kan je goed ondersteunen om in de flow van in het moment leven te komen. Het is een goede communicatie bevorderaar. Hij ondersteunt bij het spreken in het openbaar of bijvoorbeeld voor de klas staan. Het is een hele fijne steen om bij je te dragen wanneer veel zaken afgerond moeten worden, hij maakt namelijk meer dynamisch, volhardend, doelgericht en succesvol. Aquamarijn zorgt voor helderheid bij verwarring en versterkt de waarneming, hierdoor verbetert hij zelfexpressie. Aquamarijn is een verkoelende steen die balans brengt in het hormoonstelsel. Hij stimuleert groei en heeft een positieve werking op de klieren, de schildklier, de ogen en de keel, het gebit en de kaak en de hypofyse. Hierdoor kan hij verlichtend werken bij keelklachten zoals hoesten of bronchitis en hoofdpijn verlichten. Aquamarijn wordt vaak ingezet tegen huidproblemen zoals eczeem. Vanwege de rustgevende werking van Aquamarijn kan hij verlichtend werken bij stress gerelateerde darmklachten. Daarnaast ondersteunt hij bij allergieën en auto-immuunziekten.


De verzorging:

Aquamarijn kan onder invloed van (fel) zonlicht verkleuren. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.


Edelstenen, mineralen en kristallen zijn natuurproducten. Elke steen ziet er anders uit en er kunnen lichte verschillen zijn in vorm en kleur. Elke steen is ongeveer even groot en ze hebben allemaal dezelfde geteste kwaliteit. De prijs is per stuk. Bij aankoop ontvang je één armband.