• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Aqua Aura Armband 8mm

Productnr.: 86377

€ 15,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Aqua Aura

Man-made

De armbanden worden per stuk verkocht. De foto is een voorbeeld van ons assortiment. Stenen zijn natuurproducten, elke armband kan daarom een beetje anders zijn. We besteden veel aandacht aan het uitzoeken van onze armbanden. Elke armband is daardoor gelijk aan kwaliteit.


Is de armband te groot? Je mag je Yara’s armband altijd meenemen naar de winkel, hier kunnen we hem in een kleinere maat voor je rijgen. Is de armband te klein? Ook dan kunnen we deze voor je rijgen. Om de armband groter te maken zijn wel twee armbanden nodig in plaats van één. Het kan gebeuren dat de elastiek in de armband na verloop van tijd slijt, ook dan mag je hem altijd langs brengen om deze opnieuw te laten rijgen, dit kan alleen wanneer je nog genoeg steenkralen hebt om hem te kunnen passen.


Aqua Aura Kwarts zijn stenen van Bergkristal, bijvoorbeeld clusters of punten, die behandelt zijn met goud. Hierdoor krijgt de steen een olieachtige glans met regenboogkleuren. Deze laag kun je er niet afwassen.


De werking van Aqua Aura Kwarts...

De Aqua Aura heeft een beschermende en geneeskrachtige werking. De steen wordt vaak gebruikt omdat deze goed inwerkt 0p de aura. Welke hij niet alleen reinigt, maar ook beschermt voor gaten en deze vermindert. Gaten in het energieveld worden veroorzaakt door bijvoorbeeld trauma's of psychische stoornissen. De steen beschermt je tegen negatieve energie, spirituele of psychische aanvallen en negatieve invloeden. Aqua Aura is een hele fijne steen voor mensen met een laag zelfbeeld, of veel onzekerheid omdat hij je innerlijk potentieel versterkt en belemmeringen vermindert. Aqua Aura werkt in de keelchakra, hierdoor is hij erg fijn voor mensen met een belemmerde communicatie, of mensen die moeite hebben met het uiten van emoties. De kwarts in de Aqua Aura versterkt de genezende eigenschappen van andere stenen en beschermt jouw immuunsysteem.


Reinigen en opladen...

Aqua Aura Kwarts is een kwetsbare steen die makkelijk af kan breken. Hierdoor kan deze beter niet worden gereinigd met water. Vanwege de samenstelling van de steen kan deze ook beter niet in aanmerking komen met (fel) zonlicht. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.