• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Apatiet punt

Productnr.: 88684

€ 39,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Deze prachtige punt van apatiet weegt ongeveer 130 gram


Apatiet komt in allerlei verschillende kleuren voor zoals, wit tot grijs, geel, groen, blauw, violet of roze. De steen is een beetje doorzichtig. Elke kleur Apatiet heeft dan ook een eigen naam en werkt in op een andere chakra.


De spirituele werking van Apatiet

Apatiet bevordert de spirituele vaardigheden en kan goed ondersteunen bij meditatie. Elke kleur Apatiet werkt in op zijn eigen chakra.


· Groene Apatiet: Keelchakra en hartchakra.

· Blauwe Apatiet: Keelchakra en hartchakra.

· Roze Apatiet: Hartchakra.

· Gele Apatiet: Zonnevlechtchakra en heiligbeenchakra.

· Zwarte Apatiet: Basischakra en aardechakra.De mentale werking van Apatiet

Apatiet bevordert communicatie en zelfexpressie. Hij maakt je creatief. Apatiet maakt open, sociaal, extravert en levendig. De steen werkt motiverend en activerend. Hiermee kan het ondersteunen om apathie, uitputting, lusteloosheid, zorgen en prikkelbaarheid en agressie tegen. Apatiet vergroot de behoefte aan afwisseling en maakt avontuurlijk.


De lichamelijke werking van Apatiet

Lichamelijk werkt Apatiet vitaliserend en stimuleert het celgroei, groei van kraakbeen, botten en tanden en de calcium opname. Apatiet wordt door deze kenmerken vaak gebruikt ter ondersteuning van artritis, artrose, gewrichtsklachten en botbreuken. Het heeft een positieve werking op de stofwisseling, hyperactiviteit en autisme.


Reinigen en opladen

Apatiet kan op elke manier worden gereinigd en opgeladen. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken of om te reinigen met palo santo wierook.


Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.


Disclaimer

Edelstenen, mineralen en kristallen zijn natuurproducten. Elke steen ziet er anders uit en er kunnen lichte verschillen zijn in vorm en kleur. Elke punt is ongeveer even groot en ze hebben allemaal dezelfde geteste kwaliteit. De prijs is per stuk. Bij aankoop ontvang je één punt.