• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Apachetranen (Rookobsidiaan) Zaksteen 25-35 gram

Productnr.: 87713

€ 14,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Apachetranen of Rookobsidiaan

De zakstenen worden per stuk verkocht. Elke zaksteen is tussen de 25 en 35 gram. De foto is een voorbeeld van ons assortiment. Stenen zijn natuurproducten, elke zaksteen is daarom anders. We besteden veel aandacht aan het uitzoeken van onze zakstenen. Elke steen is daardoor gelijk aan kwaliteit en gewichtsklasse.


Apachetranen is een obsidiaan en is meestal donkerbruin of zwart van kleur. Soms kun je er een wit patroontje in zien als je van dichtbij kijkt.


De spirituele werking van Apachetranen...

Apachetranen kan toegepast worden tijdens de meditatie voor de gronding. De steen staat namelijk in sterke verbinding met de basischakra.

De steen beschermt daarnaast je aura tegen negatieve energieën van andere personen of uit de omgeving (denk hierbij bijvoorbeeld aan straling of wateraders).


De mentale werking van Apachetranen...

Apachetranen helpt met het inzien van emotionele bagage uit het verleden die je met je meedraagt. Het laat de emoties aan de oppervlakte komen, waardoor je de emoties of ziektes die je hebt weggestopt kan gaan helen. Het kan hierbij ook zijn dat de steen je een spiegel voorhoudt en je geconfronteerd wordt met minder leuke eigenschappen van jezelf.

Daarnaast vermindert de steen angsten en blokkades. Het zorgt ervoor dat je energie beter gaat doorstromen en in balans komt.

De steen heeft een hele krachtige emotionele werking, waardoor het vaak aangeraden wordt de steen onder begeleiding te gebruiken als je erg gevoelig bent.


De lichamelijke werking van Apachetranen...

De Apachetranen versterkt de werking van al je zintuigen. Daarnaast werkt het pijnstillend op vrijwel alle plekken in je lichaam en ontspant het je spieren, waardoor het erg geschikt is voor mensen die vaak kramp hebben.

De steen is erg goed in het zuiveren van je lichaam, waardoor het een ontgiftende werking heeft en dit je doorbloeding verbeterd. Het helpt daardoor vaak goed voor mensen die altijd koude voeten en handen hebben.


Reinigen en opladen...

Apachetranen kan op alle manieren gereinigd worden. We raden aan om de steen regelmatig te reinigen, omdat deze steen de eigenschap heeft om snel negatieve energie in zich op te nemen.

Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.