• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Angeliet Hanger 925 Zilver

Productnr.: 89027

€ 9,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Angeliet

De hangers worden per stuk verkocht. De foto is een voorbeeld van ons assortiment. Stenen zijn natuurproducten, elke hanger is daarom anders in patronen, vormen en kleuren. We besteden veel aandacht aan het uitzoeken van onze hangers. Elke steen is daardoor gelijk aan kwaliteit en gewichtsklasse.


Angeliet behoort tot de familie van de Sulfaten. Het is een lichtblauwe anhydriet soort. Angeliet is een gecomprimeerde Celestien, hij lijkt hier dan ook sterk op qua eigenschappen. Lavendel Anhydriet wordt soms foutief Lavendel Angeliet genoemd. Deze mooie steen wordt vaak gevonden in onder anderen Duitsland, Chili, Japan en Rusland.


Angeliet heeft een beschermende, kalmerende werking. Hij kan gevoelens van verbondenheid, empathie, mededogen en innerlijke vrede bevorderen. De steen heeft een kalmerende werking bij heftige emoties en kan ondersteunen bij zwarte psychische belasting. Angeliet wordt vaak aan mensen gegeven om ze te helpen bij het uiten van gevoelens en eerlijk te zijn. Hij kan je helpen om zaken die niet veranderd kunnen worden, te accepteren. Spiritueel helpt Angeliet bij astraal reizen, spirituele ervaringen en communicatie met de engelen, terwijl hij je goed gegrond houdt. Lichamelijk kan Angeliet goed ondersteunen bij de nieren, de waterhuishouding in het lichaam, keel, ontstekingen, schildklier, longen en vochtophoping of oedeem. Angeliet heeft een verkoelende werking.


Reinigen en opladen...

Angeliet kan beter niet worden gereinigd met water. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.