• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Angel Aura Armband 10mm

Productnr.: 66617

€ 24,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Angel Aura

Man-made

De armbanden worden per stuk verkocht. De foto is een voorbeeld van ons assortiment. Stenen zijn natuurproducten, elke armband kan daarom een beetje anders zijn. We besteden veel aandacht aan het uitzoeken van onze armbanden. Elke armband is daardoor gelijk aan kwaliteit.


Is de armband te groot? Je mag je Yara’s armband altijd meenemen naar de winkel, hier kunnen we hem in een kleinere maat voor je rijgen. Is de armband te klein? Ook dan kunnen we deze voor je rijgen. Om de armband groter te maken zijn wel twee armbanden nodig in plaats van één. Het kan gebeuren dat de elastiek in de armband na verloop van tijd slijt, ook dan mag je hem altijd langs brengen om deze opnieuw te laten rijgen, dit kan alleen wanneer je nog genoeg steenkralen hebt om hem te kunnen passen.


Angel Aura Kwarts zijn stenen van Bergkristal, bijvoorbeeld clusters of punten, die behandelt zijn met onder anderen platina en zilver. Hierdoor krijgt de steen een olieachtige glans met regenboogkleuren. Deze laag kun je er niet afwassen. De naam komt dan ook voort uit zijn mooie uiterlijk en de werking, hij is vernoemd naar de engelen (angels).


De werking van Angel Aura Kwarts...

Angel Aura heeft samen de werking van Bergkristal, platina en zilver in zich. Dit samen maakt voor een zachte steen met een lichte energie. Angel Aura geeft een vredig en tevreden gevoel.

Door zijn behandeling heeft de steen een sterke connectie met het Engelenrijk, hij ondersteunt hierdoor goed mensen die met engelen werken. Zo kan hij de boodschappen die je ontvangt verduidelijken en bevordert hij spirituele inzichten en kennis.

Angel Aura heeft een reinigende werking op het lichaam, de geest en de ziel. Hij ondersteunt bij het losmaken van negatieve entiteiten en verbindingen. Hij wordt vaak gegeven aan mensen met stressklachten, spanning en zorgen. Hij vermindert deze klachten door zijn rustgevende, fijne werking.


Reinigen en opladen...

Angel Aura Kwarts is een kwetsbare steen die makkelijk af kan breken. Hierdoor kan deze beter niet worden gereinigd met water. Vanwege de samenstelling van de steen kan deze ook beter niet in aanmerking komen met (fel) zonlicht. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.