• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Ametrien Hanger 925 Zilver

Productnr.: 89192

€ 9,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Ametrien

De hangers worden per stuk verkocht. De foto is een voorbeeld van ons assortiment. Stenen zijn natuurproducten, elke hanger is daarom anders in patronen, vormen en kleuren. We besteden veel aandacht aan het uitzoeken van onze hangers. Elke steen is daardoor gelijk aan kwaliteit en gewichtsklasse.


Ametrien behoort tot de kwarts-familie. Het is een vergroeiing van paarse Amethist en gele ijzerhoudende kwarts. Vroeger werd Ametrien ook wel 'Bolivianiet' of 'Trystien' genoemd. Ametrien wordt ook wel eens synthetisch nagemaakt, door paarse Amethist plaatselijk te verbranden. Dit kun je makkelijk herkennen doordat deze steen vaak afwisselend blauw en paars is, of geel en groen, of goedgeel en blauw is. Het gele deel in de steen is werkelijk geen Citrien. Het paarse deel van de steen is Amethist. Het gele/oranje deel bestaat uit insluitingen van ijzer in de kwarts.


Ametrien heeft samen de werking van Amethist en Citrien in zich. De Amethist zorgt voor een verhelderende, zuiverende en kalmerende energie en Citrien zorgt voor een zonnige en dynamische energie. De steen werkt beschermend bij astraal reizen en heeft een gunstig effect op divinatie, waarzeggerij en meditatie. Ametrien maakt verstandig en maakt de intuïtie duidelijk. Hij maakt je flexibel en kan je helpen bij het overbruggen van verschillen met anderen. Ametrien kan je goed ondersteunen bij staan in je eigen kracht. Hij geeft inzicht, maakt creatief en zet aan tot handelen. Hij kan je inzicht geven in eigen (beperkende) gedrag- en denkpatronen en kan je helpen om te doen wat nodig is om deze te veranderen. Ametrien is een goede steen bij stress en spanningen omdat deze je helpt gefocust te blijven en je eigen pad te blijven volgen. De steen bevordert tevredenheid, heft blokkades op en kan je ondersteunen om je goede humeur te bewaren. Ametrien geeft een gevoel van welzijn en controle. Hij beschermt daarom goed bij psychische aanvallen. Ametrien werkt in op de stofwisseling. Het stabiliseert tot op celniveau. Hierdoor werkt de steen vitaliserend op de huid, het haar, spierweefsel en het skelet. Werkt gunstig op het immuunsysteem en het autonome zenuwstelsel. De steen heeft een positieve werking op (chronische) vermoeidheid en depressie. Hij geeft je meer energie en werkt zuiverend en ontgiftend. Ook kan de steen goed helpen bij nerveuze klachten zoals een opgeblazen gevoel, boeren, winderigheid en misselijkheid. Hij wordt vaak gebruikt ter ondersteuning van maagzweren.


Reinigen en opladen...

Ametrien kan onder invloed van (fel) zonlicht verkleuren. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.