• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Amazoniet Kinderarmband 4mm

Productnr.: 86380

€ 9,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Amazoniet

De armbanden worden per stuk verkocht. De foto is een voorbeeld van ons assortiment. Stenen zijn natuurproducten. Elke armband kan daarom een beetje anders zijn. We besteden veel aandacht aan het uitzoeken van onze armbanden. Elke armband is daardoor gelijk aan kwaliteit.


Is de armband te groot? Je mag je Yara’s armband altijd meenemen naar de winkel, hier kunnen we hem in een kleinere maat voor je rijgen. Is de armband te klein? Ook dan kunnen we deze voor je rijgen. Om de armband groter te maken zijn wel twee armbanden nodig in plaats van één. Het kan gebeuren dat de elastiek in de armband na verloop van tijd slijt. Ook dan mag je hem altijd langs brengen om deze opnieuw te laten rijgen. Dit kan alleen wanneer je nog genoeg steenkralen hebt om hem te kunnen passen.


Onze Kinderarmbanden zijn kleiner van maat dan de reguliere armbanden.


Amazoniet is een groene, turkoois, of groenblauwe steen met een doorzichtige glans. De steen vertoont vaak witte vlekjes en strepen. Hij behoort dan ook tot de familie van de Veldspaat. Een oude naam voor Amazoniet is 'Amazonesteen'. Amazoniet wordt voornamelijk gevonden in de Verenigde Staten en Rusland.


Amazoniet brengt balans en bescherming tegen straling en schadelijke invloeden. Amazoniet brengt je meer balans en beschermd je sterk tegen negatieve energie, elektromagnetische straling (denk hierbij aan de straling van mobiele telefoons, magnetrons, computers, enzovoort) en de invloeden van milieuvervuiling en wateraders. Naast deze eigenschappen maakt Amazoniet je ook bewuster van je eigen potentiële groei. Amazoniet werkt kalmerend en brengt je meer evenwicht bij extreme stemmingswisselingen, bezorgdheid, ansgt, trauma's, verdriet, zorgen en rouw. Amazoniet kan goed ondersteunen bij het verminderen van een slachtofferhouding, en versterkt de vrije wil. Hierdoor kan hij goed helpen bij het oplossen van problemen. Hij brengt het verstand en intuïtie in balans. De steen versterkt het intellect en stimuleert hierdoor de hersendoorbloeding. Ook is het een erg geschikte steen voor milde psychische klachten en ADHD, omdat hij meer innerlijke rust, kalmte en overzicht brengt. Lichamelijk werkt Amazoniet ontkrampend. Amazoniet werkt in op de hormoonhuishouding, hierdoor wordt het immuunsysteem ondersteund en verbeterd. Hij heeft een positieve invloed op de zenuwen, stofwisseling, het zenuwstelsel, de hersenen, thymus, hypofyse, tanden, huid, osteoporose en bij een calciumtekort.


Reinigen en opladen...

Amazoniet kan beter niet teveel in contact komen met water. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.