• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Amazoniet Hanger 925 Zilver

Productnr.: 89029

€ 9,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Amazoniet

De hangers worden per stuk verkocht. De foto is een voorbeeld van ons assortiment. Stenen zijn natuurproducten, elke hanger is daarom anders in patronen, vormen en kleuren. We besteden veel aandacht aan het uitzoeken van onze hangers. Elke steen is daardoor gelijk aan kwaliteit en gewichtsklasse.


Amazoniet is een groene, turkoois, of groenblauwe steen met een doorzichtige glans. De steen vertoont vaak witte vlekjes en strepen. Hij behoort dan ook tot de familie van de Veldspaat. Een oude naam voor Amazoniet is 'Amazonesteen'. Amazoniet wordt voornamelijk gevonden in de Verenigde Staten en Rusland.


Amazoniet brengt balans en bescherming tegen straling en schadelijke invloeden. Amazoniet brengt je meer balans en beschermd je sterk tegen negatieve energie, elektromagnetische straling (denk hierbij aan de straling van mobiele telefoons, magnetrons, computers, enzovoort) en de invloeden van milieuvervuiling en wateraders. Naast deze eigenschappen maakt Amazoniet je ook bewuster van je eigen potentiële groei.


Amazoniet werkt kalmerend en brengt je meer evenwicht bij extreme stemmingswisselingen, bezorgdheid, ansgt, trauma's, verdriet, zorgen en rouw. Amazoniet kan goed ondersteunen bij het verminderen van een slachtofferhouding, en versterkt de vrije wil. Hierdoor kan hij goed helpen bij het oplossen van problemen. Hij brengt het verstand en intuïtie in balans. De steen versterkt het intellect en stimuleert hierdoor de hersendoorbloeding. Ook is het een erg geschikte steen voor milde psychische klachten en ADHD, omdat hij meer innerlijke rust, kalmte en overzicht brengt. Lichamelijk werkt Amazoniet ontkrampend. Amazoniet werkt in op de hormoonhuishouding, hierdoor wordt het immuunsysteem ondersteund en verbeterd. Hij heeft een positieve invloed op de zenuwen, stofwisseling, het zenuwstelsel, de hersenen, thymus, hypofyse, tanden, huid, osteoporose en bij een calciumtekort.


Reinigen en opladen...

Amazoniet kan beter niet teveel in contact komen met water. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.