• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Agaat Geode Hanger met Zilverkleurig Oogje

Productnr.: 89987

€ 14,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Agaat Geode

Deze hanger heeft een RVS zilverkleurig oogje. Hij is circa 35 mm hoog en 25 mm breed exclusief oogje. Bij bestelling ontvang je de hanger van de foto.


De Agaat is een van de meest bekende, meest voorkomende edelstenen. Dat hij het meest bekend is, betekent zeker niet het minst bijzonder. De Agaat behoort tot de familie van de Chalcedoon, en dus de Kwarts, en komt in allerlei verschillende varianten, kleuren en vormen voor. Hij kan bijvoorbeeld wit, grijzig, blauw, roodachtig of verschillende bruintinten zijn. Vaak kenmerkend voor Agaat zijn de banden die door de steen lopen. Afhankelijk van de kleur en de banden bestaan er allerlei verschillende ondersoorten, zoals: Botswana agaat, mosagaat, boomagaat, bandagaat of kantagaat.

Typerend voor de Agaat is dat deze vaak amandelvormig is, dit komt omdat deze steen wordt gevormd in vulkanische gasblazen. De steen wordt voornamelijk gevonden in Brazilië, Uruguay, Duitsland en de Verenigde Staten.


De spirituele werking van Agaat...

De Agaat bevordert spirituele en geestelijke groei, omdat deze je aanzet tot zelfreflectie en je motiveert om af en toe even afstand te nemen en alles wat objectiever te bekijken. Agaat staat er om bekend de aura te beschermen en te reinigen, hij geeft je een veilig gevoel en brengt je lichaam, ziel en geest meer in balans. Deze Chalcedoon soort beschermt je tegen pech en ongeluk, maakt vrolijker en ondersteunt bij een goede gezondheid.


De emotionele werking van Agaat...

Agaat is een aardende, beschermende en stabiliserende steen. Deze bevordert innerlijke rust en motiveert een kalme en nuchtere houding. Ook bevordert de Agaat rationeel en logisch denken en kan je daarom goed helpen om je beter te concentreren. Door deze eigenschappen maakt de steen meer praktisch oplossingsgericht. Naast deze mooie eigenschappen, wordt Agaat vaak gebruikt bij het verwerken van verdriet en helpt bij gevoelens van angsten en fobieën.


De lichamelijke werking van Agaat...

Agaat is een steen die vaak wordt gedragen tijdens de zwangerschap, voor zowel moeder als kind, omdat de steen beschermend werkt. Daarnaast stimuleert deze ook de groei en heeft een gunstige werking op de baarmoeder. Agaat kan een gunstige werking hebben bij epilepsie, aanvallen kunnen bij intensief gebruik van de steen minder heftig en minder vaak voorkomen. Ook is deze steen erg gunstig tegenover ontstekingen, voornamelijk bij oogontsteking, maagvliesontsteking en blaasontsteking. Agaat heeft een helende werking op spataderen en aambeien, zowel in- als uitwendige. Agaat heeft ook een positieve invloed op de maag, de blaas, bloedvaten en de ogen. Daarnaast stimuleert Agaat de stofwisseling.


Reinigen en opladen...

Agaat kan op elke manier worden gereinigd en opgeladen. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.