• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Afrikaanse Jade Kinderarmband 4mm

Productnr.: 66597

€ 10,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Afrikaanse Jade

De armbanden worden per stuk verkocht. De foto is een voorbeeld van ons assortiment. Stenen zijn natuurproducten. Elke armband kan daarom een beetje anders zijn. We besteden veel aandacht aan het uitzoeken van onze armbanden. Elke armband is daardoor gelijk aan kwaliteit.


Is de armband te groot? Je mag je Yara’s armband altijd meenemen naar de winkel, hier kunnen we hem in een kleinere maat voor je rijgen. Is de armband te klein? Ook dan kunnen we deze voor je rijgen. Om de armband groter te maken zijn wel twee armbanden nodig in plaats van één. Het kan gebeuren dat de elastiek in de armband na verloop van tijd slijt. Ook dan mag je hem altijd langs brengen om deze opnieuw te laten rijgen. Dit kan alleen wanneer je nog genoeg steenkralen hebt om hem te kunnen passen.


Onze Kinderarmbanden zijn kleiner van maat dan de reguliere armbanden.


Jade is een smaragdgroene, licht groene, gele, bruine of paarse steen die doorschijnend is. Daarnaast heeft hij een glasachtige glans, waardoor hij soms wordt verward met glas. Er worden heel veel stenen verward met Jade en soms ook zo verkocht. Dit zijn dan vaak stenen als Nefriet en Jadeiet die op Jade lijken. Dit wordt dan ook wel eens New Jade genoemd, maar het is dus geen Jade. Er zijn veel verschillende varianten van Jade. Deze hebben allemaal nog hun eigen specifieke krachten.


Jade is een steen die je beschermd tegen letsel. Daarnaast brengt hij harmonie terug in je leven door onder andere je chakra's terug in balans te brengen. Ook wordt Jade de 'droomsteen' genoemd. Hij zorgt ervoor dat je ontvankelijker bent voor dromen met betekenissen. Hij stimuleert daarnaast je spirituele ontwikkeling, zodat je je ware potentie kan bereiken. Jade wordt ook wel de steen van wijsheid en bescherming genoemd. Hij geeft je het gevoel van liefde. Hij helpt je je zorgen los te laten en meer in het nu te leven. Hierdoor krijg je meer vertrouwen en kun je meer uit je hoofd en in je lijf gaan zitten. Jade is ook een hele goede steen in moeilijke periodes van een rouwproces. Hij biedt steun en kracht om weer verder te gaan. Daarnaast helpt hij je oude patronen te herkennen en doorbreken. Jade heeft een positieve werking op je nieren, celvorming, ontgifting, milt, heupen, botten en daarnaast stimuleert het de genezing van hechtingen. Ook stimuleert hij vruchtbaarheid, ondersteunt de bevalling en brengt de stoffen van je lichaam terug in balans.


Reinigen en opladen...

Jade kan op allerlei manieren gereinigd worden. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.