• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Abrikoos Agaat Zaksteen 10-20 gram

Productnr.: 86987

€ 8,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Abrikoos Agaat

De zakstenen worden per stuk verkocht. Elke zaksteen is tussen de 10 en 20 gram. De foto is een voorbeeld van ons assortiment. Stenen zijn natuurproducten, elke zaksteen is daarom anders. We besteden veel aandacht aan het uitzoeken van onze zakstenen. Elke steen is daardoor gelijk aan kwaliteit en gewichtsklasse.


Abrikoos Agaat behoort tot de Agaten. Om precies te zijn is het een oranje tot roze variant van de Botswana Agaat.

Het is een hele zachte en lieve steen, die veel wordt gegeven aan kinderen.


De spirituele werking van Abrikoos Agaat...

De Agaat bevordert spirituele en geestelijke groei, omdat deze je aanzet tot zelfreflectie en je motiveert om af en toe even afstand te nemen en alles wat objectiever te bekijken. Agaat staat er om bekend de aura te beschermen en te reinigen, hij geeft je een veilig gevoel en brengt je lichaam, ziel en geest meer in balans. Deze Chalcedoon soort beschermt je tegen pech en ongeluk, maakt vrolijker en ondersteunt bij een goede gezondheid.

Naast deze algemene kenmerken van Agaat, werkt Abrikoos Agaat ook heel fijn in bij gevoelige mensen en kinderen, vanwege haar zachte en lieve energie. De steen kan je helpen om beter te kunnen kijken naar het groter geheel.


De emotionele werking van Abrikoos Agaat...

Agaat is een aardende, beschermende en stabiliserende steen. Deze bevordert innerlijke rust en motiveert een kalme en nuchtere houding. Ook bevordert de Agaat rationeel en logisch denken en kan je daarom goed helpen om je beter te concentreren. Door deze eigenschappen maakt de steen meer praktisch oplossingsgericht. Naast deze mooie eigenschappen, wordt Agaat vaak gebruikt bij het verwerken van verdriet en helpt bij gevoelens van angsten en fobieën.

Naast deze werkingen van Agaat in het algemeen, geeft Abrikoos Agaat een fijne ondersteuning bij emotionele pijn, eenzaamheid, piekeren, depressieve gedachten en stress. De steen geeft een beschermend en troostend gevoel. Ook kan ze fijn ondersteunen bij angst en obsessieve gedachten. De steen maakt daadkrachtig, en kan je helpen om weer vooruit te komen als je het gevoel hebt dat je vastzit.


De lichamelijke werking van Abrikoos Agaat...

Agaat is een steen die vaak wordt gedragen tijdens de zwangerschap, voor zowel moeder als kind, omdat de steen beschermend werkt. Daarnaast stimuleert deze ook de groei en heeft een gunstige werking op de baarmoeder. Agaat kan een gunstige werking hebben bij epilepsie, aanvallen kunnen bij intensief gebruik van de steen minder heftig en minder vaak voorkomen. Ook is deze steen erg gunstig tegenover ontstekingen, voornamelijk bij oogontsteking, maagvliesontsteking en blaasontsteking. Agaat heeft een helende werking op spataderen en aambeien, zowel in- als uitwendige. Agaat heeft ook een positieve invloed op de maag, de blaas, bloedvaten en de ogen. Daarnaast stimuleert Agaat de stofwisseling.

Naast deze algemene eigenschappen, werkt Abrikoos Agaat ontgiftend in op het lichaam. Ze kan ondersteunen bij seksuele problemen en problemen met de huid. Ook kan de steen erg ondersteunend zijn bij het stoppen met roken.


Reinigen en opladen...

Abrikoos Agaat kan op elke manier worden gereinigd en opgeladen. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.