• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
 • Volg je bestelling via Track & Trace
 • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
 • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
 • Volg je bestelling via Track & Trace
 • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

ABC bol 12 cm

Productnr.: 21005

€ 149,00
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Dit is de ABC bol van 12 cm. De bol wordt geleverd inclusief voetje.


Wat is Attman Buddhi Concentration (ABC)?

ABC zijn paarskleurige kristalglazen lichtinstrumenten met een hoge energetische trilling. Ze zijn een uitstekend hulpmiddel bij het vinden van meer balans, begrip en acceptatie, alsook als bescherming tegen negatieve invloeden van buitenaf. De naam ‘Atman’ is afkomstig uit het Sanskriet en betekent zoveel als ‘het Licht, de Oorsprong, het Ware Zelf’. ‘Buddhi’ is de kracht die het begrip en het bewustzijn van de mens hier aansluiting bij laat vinden, waardoor deze ontwaakt. De hoge energetische trilling helpt mensen hun bewustzijn op te tillen naar een niveau van meer begrip en acceptatie.

ABC lichtinstrumenten zijn een geweldig hulpmiddel voor mensen die open staan voor een hogere visie, een ruimer bewustzijn en geïnteresseerd zijn in spirituele groei. Ze helpen om de chakra’s te zuiveren en in balans te brengen, wijsheid stap voor stap te integreren in het dagelijkse zijn en beschermen tegen negatieve invloeden van buitenaf.


De ABC producten bestaan uit bollen, piramides, hangers en krachstenen.
Daarnaast zijn er standaarden, boeken en is er een kaartendeck.

Wat alle instrumenten doen:

 • het bewustzijn verruimen, zodat er meer ruime komt voor begrip en acceptatie. Het vormt een brug van weten naar denken.
 • De verbinding maken met de lichtwereld, zodat je spirituele ontwikkeling bewuster beleefd wordt en je meer kunt vertrouwen op de lichtwereld.
 • Je wordt je makkelijker bewust van energetische blokkades.
 • Alle chakra's worden in balans gebracht en daarmee het immuunsysteem versterkt.
 • De energie stroomt precies daar naar toe waar het meest nodig is, dus het werkt overal in het lichaam en het aura.
 • Bescherming van het aura tegen negatieve invloeden van buitenaf door deze te aarden.
 • Bescherming tegen elektromagnetische straling, aardstralen en waterader door deze energieën te aarden.


ABC bollen

De ABC bollen stralen voortdurend pure zuiverheid uit en voorzien hun omgeving continue van de liefdevolle energie van de lichtwereld. Zij hebben de neiging om mensen op te tillen naar een hogere trilling, waar men zich meer bewust wordt van zijn eigen zijn. De bollen helpen oordeelloos naar een hoger niveau en verspreiden rust en vrede. Er zijn in totaal 6 bollen in verschillende maten:


Wat kun je met de bollen?

Met de bollen kun je sterker contact maken met de lichtwereld. De afstemming wordt helderder en de energie die door je heen stoomt wordt sterker. De bollen kunnen gebruikt worden om blokkades te openen, negatieve energieën te verwijderen uit het aura of heel doelbewust op een bepaalde plaats meer lichte energie toe te voegen.

Daarnaast is het ook mogelijk om met de bollen healing op afstand te geven, kun je ze gebruiken om mee te masseren en mediteren.


Bij de aanschaf van ABC producten is er de gelegenheid om een uitgebreid werkboekje aan te schaffen. Hierin staat beschreven wat de werking is en hoe je de producten kan toepassen. Daarnaast vertellen wij je in de winkel graag over de mogelijkheden van dit product en kun je ook zelf ervaren wat het met je doet.