• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Abalone Schelp Dubbelzijdige Hanger

Productnr.: 55487

€ 14,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Abalone Schelp (Paua)

Deze hanger heeft een metalen, nikkelvrije zetkast en oogje. Hij is circa 25 mm hoog en 20 mm breed exclusief oogje. Bij bestelling ontvang je de hanger van de foto.


Abalone verwijst naar een groep mariene buikpotige weekdieren. Er zijn talloze soorten, elk met zijn unieke kenmerken. Hier gaat het om de schelp van de abalone, het huis van ze Zeeoor. De zeeoor is een slakkenfamilie, die wel uit meer dan 130 verschillende soorten bestaat. De abalone schelp, of de Paua schelp, staat bekend om haar levendige kleuren. Deze dieren worden gevonden in Japan, Australië, Nieuw-Zeeland en aan de kusten van Zuid-Afrika en Noord-Amerika.


De werking van Abalone...

In verschillende spirituele overtuigingen worden abalone-schelpen als heilig beschouwd en worden ze vaak gebruikt als hulpmiddel bij het uitsmeren of reinigen van rituelen. Er wordt aangenomen dat de schelp de intuïtie verbetert en een verbinding met de oceaan biedt, wat symbool staat voor emotioneel evenwicht. Het wordt vaak gebruikt om vegende kruiden zoals salie vast te houden tijdens zuiveringsceremonies. Ze staat symbool voor creativiteit, vanwege haar speelse patronen. Spiritueel werkt ze in op alle chakra’s, wat haar heel fijn maakt voor elk mens, vanwege haar breed scala aan kleuren. Ze brengt blijheid en vreugde met haar mee.


De Abelone schelp wordt vaak gebruikt bij het branden van Palo Santo of Witte Salie. Ze versterkt de reinigende en zuiverende effecten van de rook. Abalone-schelpen worden in verschillende spirituele tradities soms op altaren geplaatst als symbolen van water en de oceaan. Ze kunnen emoties, intuïtie en de stroom van het leven vertegenwoordigen. Ook gebruiken mensen abalone-schelpen om kristallen op te laden en te reinigen. Er wordt aangenomen dat de schaal een zuiverende energie heeft die de eigenschappen van de daarin geplaatste kristallen kan verbeteren.


Reinigen en opladen...

Abelone schelp kan op elke manier gereinigd en opgeladen worden. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken. Dit hoeft natuurlijk niet bij de schelpen zelf, want die maken al deel uit van een op- en ontlaadset. Losse stukjes Abalone kun je wel heel makkelijk in een set leggen

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.