• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Aardbeienkwarts armband

Productnr.: 88590

€ 8,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

De Aardbeienkwarts is een roze steen waar het licht vaak doorheen schijnt. Sommige stenen hebben lichte spikkels in een andere tint roze of zelfs zwart.

Het is genoemd naar zijn gelijkenis met de kleur van aardbeien. Aardbeienkwarts is een zeldzame en geliefde steen vanwege zijn mooie roze kleur en unieke uitstraling.

Aardbeienkwarts is een natuurlijke steen, maar je kunt ook imitaties vinden. Dit is dan vaak geverfde Aventurijn Kwarts.


De spirituele werking van Aardbeienkwarts...

Aardbeienkwarts is goed voor het bekrachtigen van je affirmaties en het positief denken. Het ondersteunt daarnaast je Wortel-, Zonnevlecht-, Hart- en Kruinchakra.


De emotionele werking van Aardbeienkwarts...

Aardbeienkwarts staat vooral in het teken van liefde. Het is in staat om het gevoel van liefde te versterken en zelfs aan te trekken. Ook helpt het om je lichaam, ziel en geest weer in balans te brengen. Het brengt ook (rustgevende) energie, vreugde, energie, het vermogen om te genieten van de kleine dingen en is goed tegen onrust en spanningen.


De lichamelijke werking van Aardbeienkwarts...

Zoals eerder benoemd staat de Aardbeienkwarts in het teken van het hart. Het zorgt er niet alleen symbolisch voor, maar ook letterlijk. Aardbeienkwarts is goed voor spanningen en beklemmende gevoelens rondom het hart.Reinigen en opladen...

Aardbeienkwarts kan beter niet worden gereinigd met water. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.


Disclaimer...

Edelstenen, mineralen en kristallen zijn natuurproducten. Elke steen ziet er anders uit en er kunnen lichte verschillen zijn in vorm en kleur. Elke armband is ongeveer even groot en ze hebben allemaal dezelfde geteste kwaliteit. De prijs is per stuk. Bij aankoop ontvang je één armband.