• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Zwarte Woestijnroos

De term "zwarte woestijnroos" verwijst naar een specifieke variant van woestijnroos, waarbij de kristallen een donkere, bijna zwarte kleur hebben. Deze donkere kleur kan het gevolg zijn van de aanwezigheid van mineralen zoals hematiet of andere geoxideerde ijzerhoudende mineralen.

De werking van de Zwarte Woestijnroos...

Net als andere woestijnrozen wordt de zwarte woestijnroos geassocieerd met aarding en stabiliteit. Het kan helpen bij het gronden van energieën en het bevorderen van een gevoel van evenwicht en rust. De zwarte kleur kan ook een beschermend aspect toevoegen aan de steen, waarbij het wordt gezien als een schild tegen negativiteit.

De werking en betekenis van zwarte woestijnrozen kunnen vergelijkbaar zijn met die van andere woestijnrozen, maar met een extra nadruk op bescherming en aarding. Ze kunnen worden gebruikt in meditatie, rituelen of gewoon als decoratieve stenen om een gevoel van stabiliteit en energetische bescherming te bevorderen.

Reinigen en opladen...

De Woestijnroos mag niet worden gereinigd met water, omdat deze dan oplost. Woestijnroos hoeft ook niet vaak gereinigd en opgeladen te worden vanwege haar zelfreinigende eigenschappen. Hierdoor kan de steen ook gebruikt worden om andere edelstenen mee te reinigen en op te laden. Toch is een goed idee om seleniet af en toe een nacht in het maanlicht te leggen zodat ze optimaal haar werk kan doen. Ook kun je de steen af en toe even een fijne boost geven door deze in een op- en ontlaadsetje te leggen.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023