• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Zwarte Opaal

Zwart opaal is een zeldzame en zeer gewaardeerde opaalsoort die bekend staat om zijn donkere lichaamskleur, die kan variëren van donkergrijs tot gitzwart. Wat zwarte opaal onderscheidt is het levendige kleurenspel, waarbij flitsen van intense, iriserende kleuren zoals blauw, groen, paars en rood in de steen te zien zijn.

Zwart opaal wordt voornamelijk gevonden in Lightning Ridge, New South Wales en Australië. Hoewel het ook in andere regio's zoals Ethiopië en Mexico te vinden is. Zijn opvallende schoonheid en zeldzaamheid maken het tot een van de meest waardevolle en gewilde soorten opaal.

De werking van Zwarte Opaal...

Zwart opaal wordt vaak geassocieerd met beschermende energieën, waardoor je je beschermd kunt voelen tegen negativiteit en slechte energieën. Het creeërt een barrière van licht rond de aura, wat spirituele bescherming en zuivering biedt.

Zoals alle opalen wordt zwarte opaal geassocieerd met het element water en wordt het vaak gezien als een symbool van transformatie en vernieuwing. Er wordt aangenomen dat het je kan helpen bij het loslaten van oude patronen, het loslaten van negativiteit en het omarmen van positieve veranderingen in je leven. Van zwarte opaal wordt gedacht dat het paranormale vermogens stimuleert en de intuïtie verbetert. Het kan het spirituele bewustzijn verdiepen, het inzicht vergroten en de communicatie met hogere rijken en spirituele gidsen vergemakkelijken.

Het levendige kleurenspel in zwart opaal kan de creativiteit aanwakkeren en artistieke expressie inspireren. Het kan je helpen je creatieve potentieel aan te boren en je vrijer en authentieker uit te drukken. Zwarte opaal wordt geassocieerd met het wortelchakra, dat verband houdt met gevoelens van stabiliteit, veiligheid en gegrondheid. Het kan emotionele evenwicht, de innerlijke kracht en de veerkracht bevorderen, waardoor je misschien gemakkelijker de uitdagingen van het leven aan kunt.

Reinigen en opladen...

Opaal kan op allerlei manieren gereinigd worden. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023