• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Zwarte Maansteen

Zwarte maansteen varieert van donkergrijs tot zwart, soms met subtiele tinten van blauw, groen of bruin. De kleur kan variëren afhankelijk van de specifieke samenstelling van het mineraal en de lichtomstandigheden. Net als andere varianten van maansteen vertoont zwarte maansteen een optisch effect genaamd adularescentie. Dit effect creëert een zachte, glanzende gloed die lijkt te bewegen over het oppervlak van de steen wanneer deze wordt gedraaid of bewogen.

Zwarte maansteen straalt vaak een gevoel van mysterie en diepte uit vanwege zijn donkere kleur. Het heeft een intrigerende uitstraling die mensen aantrekt en fascineert. Zwarte maansteen wordt vaak geassocieerd met beschermende energieën. Het wordt gebruikt om negatieve energieën af te weren en een gevoel van veiligheid en stabiliteit te bieden.

De werking van zwarte maansteen...

Maansteen staat bekend om zijn connectie met de vrouwelijke energie en de maan. De steen heeft een kamerende werking op het gevoelsleven. Maansteen versterkt paranormale vermogens zoals mediamieke gaven en helderziendheid. Maansteen vergroot het empathie vermogen met de medemens en vergroot de spirituele groei vanuit compassie. de steen vergroot de mensenkennis en bevordert hierdoor ook de intuïtie. Naast deze algemene eigenschappen van maansteen, beschermt en grond de zwarte maansteen je tijdens spiritueel werk en stimuleert deze de spirituele ontwikkeling. Het helpt je een connectie maken met de energie van de maan.

Maansteen vergroot het empatisch vermogen en brengt balans tussen de geest en het gevoel. De steen heeft een zuiverende werking op de aura en helpt emotionele uitbarstingen te remmen. Maansteen geeft een een gevoel van tevredenheid en brengt de emoties in balans. hij kan je ondersteunen door je makkelijker in actie te laten komen om je gevoelens te verwerken. Het is de steen van de hoop. Mensen die veel klachten hebben van stress en overbelasting hebben veel baat bij de maansteen.

Maansteen heeft invloed op allerlei klachten die resoneren met het heiligbeenchakra, zoals blaasontstekingen, aandoeningen van het lymfesysteem en oedeem. De steen zorgt voor een betere circulatie van het bloed, de lymfe en de nieren/blaas. Ook tijdens het studeren is maansteen een goede steen om in te zetten. Hij versterkt het geheugen en de focus. Maansteen ondersteunt de groei bij kinderen en vergroot de vruchtbaarheid bij vrouwen. De steen is ook heel goed om in te zetten bij menstruatieklachten zoals PMS, krampen en rugpijn. Omdat de steen de groei van kinderen bevordert is maansteen heel goed om je te ondersteunen tijdens de zwangerschap. Ze reguleert ook de hormoonbalans en de hormooncyclus.

Reinigen en opladen...

Maansteen kan op allerlei manieren gereinigd worden. Let wel op met water. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken. Door deze een nachtje in het maanlicht te leggen kan de Maansteen nog een fijne boost krijgen!

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023