• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Zwarte Maansteen

Zwarte maansteen is een donkere variant op de meestal grijze of beige maansteen. Hij is vaak donkergrijs tot zwart met beige patronen. Hij behoort tot de veldspaat-familie. Het is een zachte, broze steen.

De spirituele werking van zwarte maansteen...

Maansteen staat bekend om zijn connectie met de vrouwelijke energie en de maan. De steen heeft een kamerende werking op het gevoelsleven. Maansteen versterkt paranormale vermogens zoals mediamieke gaven en helderziendheid. Maansteen vergroot het empathie vermogen met de medemens en vergroot de spirituele groei vanuit compassie. de steen vergroot de mensenkennis en bevordert hierdoor ook de intuïtie.

Naast deze algemene eigenschappen van maansteen, beschermt en grond de zwarte maansteen je tijdens spiritueel werk en stimuleert deze de spirituele ontwikkeling. Het helpt je een connectie maken met de energie van de maan.

De mentale werking van zwarte maansteen...

Maansteen vergroot het empatisch vermogen en brengt balans tussen de geest en het gevoel. De steen heeft een zuiverende werking op de aura en helpt emotionele uitbarstingen te remmen. Maansteen geeft een een gevoel van tevredenheid en brengt de emoties in balans. hij kan je ondersteunen door je makkelijker in actie te laten komen om je gevoelens te verwerken. Het is de steen van de hoop. Mensen die veel klachten hebben van stress en overbelasting hebben veel baat bij de maansteen.

De lichamelijke werking van zwarte maansteen...

Maansteen heeft invloed op allerlei klachten die resoneren met het heiligbeenchakra, zoals blaasontstekingen, aandoeningen van het lymfesysteem en oedeem. De steen zorgt voor een betere circulatie van het bloed, de lymfe en de nieren/blaas. Ook tijdens het studeren is maansteen een goede steen om in te zetten. Hij versterkt het geheugen en de focus. Maansteen ondersteunt de groei bij kinderen en vergroot de vruchtbaarheid bij vrouwen. De steen is ook heel goed om in te zetten bij menstruatieklachten zoals PMS, krampen en rugpijn. Omdat de steen de groei van kinderen bevordert is maansteen heel goed om je te ondersteunen tijdens de zwangerschap. Ze reguleert ook de hormoonbalans en de hormooncyclus.

Reinigen en opladen...

Maansteen is een hele zachte en broze steen. Er komen gemakkelijk krassen in en hij is zeer breekbaar. Met het onderhouden van de steen is het verstandig om chemicaliën, fel zonlicht en water zo veel mogelijk te vermijden. Maansteen kan natuurlijk bijzonder goed opgeladen worden in het maanlicht. Ook een op- en ontlaadsetje is een hele goede manier om de steen constanter op te laden en te ontladen.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023