• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Zebra Calciet

Zwarte Calciet wordt ook wel Master Shamanite genoemd. Het is een relatief zeldzame calciet variant in vergelijking met andere soorten calciet vanwege de opvallende zwarte kleur. Hoewel calciet een relatief veel voorkomend mineraal is dat in verschillende geologische omgevingen over de hele wereld wordt aangetroffen, komen exemplaren met een diepzwarte kleur minder vaak voor. De zwarte kleur in zwarte calciet wordt vaak toegeschreven aan de aanwezigheid van organisch materiaal, koolstof of andere onzuiverheden in het kristalrooster.

De werking van Zwarte Calciet...

Zwarte calciet wordt geassocieerd met aarding, bescherming en zuivering. Het kan negatieve energieën absorberen en transformeren, waardoor een gevoel van stabiliteit en bescherming ontstaat. Zwarte calciet kan helpen energie te aarden en te verankeren, waardoor een gevoel van veiligheid en evenwicht wordt bevorderd. Er wordt gezegd dat zwarte calciet een aardende en stabiliserende energie heeft die emotionele genezing en veerkracht bevordert. Het kan helpen emotionele blokkades, angst of trauma los te laten en innerlijke kracht, moed en zelfvertrouwen te bevorderen. Zwarte calciet stimuleert emotionele stabiliteit en zelfacceptatie.

Zwarte calciet wordt geassocieerd met spirituele transformatie, groei en innerlijke verkenning. Het zou de verbinding met het hogere zelf, spirituele gidsen en hogere bewustzijnsgebieden kunnen vergemakkelijken. Zwarte calciet kan helpen bij meditatie, reizen en toegang tot innerlijke wijsheid. De zwarte calciet biedt bescherming door een soort schild om de aura te creëren. Het kan ondersteuning bieden in tijden van verandering of transitie, waardoor iemand geworteld en gecentreerd blijft te midden van uitdagingen.

Reinigen en opladen...

Calciet mag niet met water worden gereinigd. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023