• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Zoisiet

Zoisiet komt meestal in het blauw of groen. het kan ook in andere kleuren voorkomen, deze hebben dan vaak hun eigen naam gekregen. Zo heet roze tot rode zoisiet 'Thuliet', blauwe zoisiet heet 'Tanzaniet' en de groene variant met robijn erin heet 'Zoisiet-Robijn' of 'Anyoliet'. Verder kan de steen nog voorkomen in kleurloos, wit, geel, bruin en blauwgroen-wit met rode insluitsels.

De spirituele werking van Zoisiet...

De verschillende kleuren zoisiet, horen ook bij verschillende chakra's. Zo resoneert de blauwe variant met kruinchakra, voorhoofdchakra en het keelchakra. De roze variant hoort bij de hartchakra. De groene zoisiet resoneert met het basischakra, heiligbeenchakra en zonnevlechtchakra. De anyoliet behoort tot het basischakra en het hartchakra. Tijdens de meditatie is zoisiet een hele fijne steen om te gebruiken omdat deze je in contact kan brengen met je hogere zelf, je ziel. Ook voor mensen die erg afhankelijk zijn van anderen is zoisiet een erg geschikte steen, hij geeft je namelijk de kracht en energie om hiervan los te komen en je op eigen gelegenheid te ontwikkelen. Zoisiet maakt zelfstandig en laat je focussen op jouw eigen leven.

De mentale werking van zoisiet...

Zoisiet is een zelfstandig makende steen. Hij helpt je op je eigen benen te staan. De steen versterkt de inspiratie en de wilskracht, zo kan hij je ook ondersteunen bij het bereiken en waarmaken van je doelen en dromen. Zoisiet maakt creatief en haalt het goede in de mens naar boven. de variant thuliet geeft je inzicht in de goede en slechte kanten van de mens. Zoisiet is een hele fijne steen voor mensen met klachten van depressie en somberheid. De steen maakt realistisch en geeft rust en kalmte.

De lichamelijke werking van zoisiet...

Zoisiet werkt goed tegen stress gerelateerde klachten, zoals hoofdpijn. De steen werkt in op het immuunsysteem. Hij werkt goed bij mensen met hooikoorts en allergieën. Ook is het een fijne ondersteuning voor mensen met stofwisselingsproblemen, zo kan hij helpen bij brandend maagzuur en oprispingen. De steen bevordert de vruchtbaarheid en in combinatie met robijn verhoogt het de potentie. Bij langdurig dragen bevordert zoisiet huidproblemen.

Reinigen en opladen...

Zoisiet kan op elke manier worden gereinigd en opgeladen. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023