• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Zirkoon

Zirkoon staat voor sommigen ook wel bekend onder de naam 'Alviet' of 'Kyrtoliet'.

Zirkoon komt in verschillende tinten voor, zo kan hij bruin tot hyacint rood zijn, maar ook kleurloos tot geelachtig. De steen komt ook wel eens met een groene kleur voor. Wanneer de steen een andere kleur heeft dan hierboven genoemd, is deze meestal bewerkt. De meest gewilde kleuren in de bewerkte zirkoon zijn: blauw, honing, champagne, koffie en cognac.

De steen heeft een glasachtige tot subdiamant glans. De edelsteen zirkoon, is niet hetzelfde als de zirkonia (kunstmatige diamant imitatie).

De spirituele werking van zirkoon...

Zirkoon heeft een beschermende, reinigende en activerende werking. De steen werkt activerend op de chakra's en maakt hierdoor een weg voor jou vrij in de energie, hierdoor kunnen energieën zoals chi, levensenergie of prana weer vrij door het lichaam stromen, wat de levenskracht en vitaliteit vergroot. Omdat de zirkoon je energieveld sterk maakt en gaten in je aura vermindert beschermt zirkoon tegen alle vormen van negatieve energie, mensen die energie bij je wegnemen, aanhechtingen, spirituele aanvallen en afhankelijkheid. Omdat de steen een aardende werking heeft, houdt deze je helemaal in het nu. Ook tijdens spirituele activiteiten aardt en beschermt de steen en zorgt voor een optimale connectie tussen het hogere en het aardse.

De mentale werking van zirkoon...

Zirkoon helpt je om ideeën, voornemens en dromen om te zetten in realiteit. Het geeft je de motivatie, daadkracht en focus tot de praktische uitvoering ervan. Zirkoon kan je helpen om je focus en aandacht beter te bewaren, dit maakt hem ook fijn om in te zetten tijdens het studeren of werken. Zirkoon geeft je meer energie, vitaliteit en zelfvertrouwen. Daarnaast kan hij ook goed ondersteunen bij het verwerken van verdriet, rouw, trauma's en emotionele pijn.

De lichamelijke werking van zirkoon...

Fysiek werkt zirkoon zuiverend en ontgiftend en kan de steen ondersteunen bij de ontwenning van verslavingen. Zirkoon werkt ondersteunend voor het hormoonstelsel en de hormoonklieren. Hij kan ook worden ingezet bij long- of keelaandoeningen. Hij ondersteunt de slijmvliezen, de waterhuishouding, de blaas en de nieren. De steen heeft een koorts verlagende en ontstekingsremmende werking. Zirkoon wordt ook vaak ingezet om te helpen bij huidaandoeningen zoals eczeem, allergische uitslag en (water)blaasjes. De steen werkt ontkrampend en kan goed ondersteunen bij de ziekte van Crohn.

Reinigen en opladen...

Zirkoon kan op elke manier worden gereinigd en opgeladen. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023