• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Zinnwaldiet

Zinnwaldiet is een lithiumrijk mica-mineraal dat tot de mica-groep behoort en bekend staat om zijn unieke eigenschappen en uiterlijk. Hij is typisch bruin, donkerbruin of roodbruin maar kan ook grijs of lichtgroen lijken.

Zinnwaldiet wordt vaak aangetroffen in lithiumrijke pegmatieten en granieten. Het is vernoemd naar het gebied Zinnwald/Cínovec op de grens tussen Duitsland en Tsjechië, waar het voor het eerst werd ontdekt.

De werking van Zinnwaldiet...

Er wordt aangenomen dat Zinnwaldiet de energieën in het lichaam en de omgeving in evenwicht brengt en harmoniseert. Het kan een gevoel van stabiliteit en evenwicht met zich meebrengen. Het kan ook worden gebruikt om chaotische emoties te kalmeren en innerlijke vrede te bevorderen. Dit mineraal wordt vaak geassocieerd met het verbeteren van de intuïtie en paranormale vermogens. Het kan het derde oogchakra openen en stimuleren, waardoor een groter spiritueel bewustzijn en inzicht wordt vergemakkelijkt. Zinnwaldiet wordt beschouwd als een beschermende steen en helpt beschermen tegen negatieve energieën en psychische aanvallen. Het staat ook bekend om zijn aardende eigenschappen, waardoor je verbonden blijft met de fysieke wereld. Er wordt aangenomen dat dit mineraal emotionele genezing ondersteunt door oude emotionele wonden en patronen los te laten. Het moedigt zelfacceptatie en eigenliefde aan en bevordert een gezondere emotionele toestand. Er wordt ook gedacht dat het de veerkracht vergroot en kracht geeft in moeilijke tijden.

Zinnwaldiet wordt vaak in verband gebracht met zowel het hart- als het derde oogchakra. Er wordt aangenomen dat het helpt blokkades in deze chakra's op te ruimen, waardoor emotionele genezing en spiritueel inzicht worden bevorderd. Het kan helpen bij het uitlijnen van de chakra's en zorgt voor een evenwichtige energiestroom door het lichaam.

Reinigen en opladen...

Zinnwaldiet kan beter niet met water gereinigd worden. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023