• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Zinkiet

Zinkiet is een zink-mangaan-oxide. Zinkiet bevat zink (Zn), lood (Pb), ijzer (Fe), vanadium (V) en zuurstof (O) in haar chemische structuur. Het is meestal zwart, donkerbruin of bruinzwart, maar kan bijvoorbeeld ook blauw of groen zijn. Zinkiet heeft een hardheid variërend van 3,5 tot 4 op de schaal van Mohs.

Het wordt aangetroffen in geoxideerde zink- en loodafzettingen. Ze is onder anderen gevonden in Tsumeb, Namibië en het Franklin-mijndistrict in New Jersey, VS.

De werking van Zinkiet...

Zinkiet wordt geassocieerd met het verbeteren van energie, motivatie en creativiteit. Er wordt gedacht dat het de lagere chakra's stimuleert en activeert, waardoor een gevoel van vitaliteit wordt bevorderd.

Ze staat voor het versterken van de persoonlijke wil en kan je ondersteunen bij het overwinnen van obstakels door middel van vastberadenheid. Zinkiet helpt bij persoonlijke transformatie en groei, en ondersteunt veranderingen in verschillende aspecten van het leven.

Reinigen en opladen...

Zinkiet kan beter niet worden gereinigd met water. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023